Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

DEEMO

Zahrajte si opravdu originální, rytmickou hudební hru, která vás přenese do poutavého příběhu. DEEMO je městské fantasy s ručně kresleným vizuálem. Obsahuje krásnou galerii příběhu s příjemným hudebním podkresem.

Sky Guide

Zajímáte se o večerní oblohu a rádi byste věděli, co se kde nachází? S aplikací Sky Guide je to hračka. Stačí podržet vaše zařízení nad hlavou a hned budete vědět, co se nad vámi děje. Aplikace vám automaticky najde souhvězdí, planety, satelity a další vesmírná tělesa.

Around the World in 80d 2019

Cestujte po celé širé planetě pomocí této krásné puzzle hře. Around the World in 80d 2019 je zábavná logická hra, která vás pohltí svým zpracováním. Objevujte svět a učte se o různých kulturách, sbírejte nejznámější budovy světa a najděte všechny poklady světa.

Strike Hit <-> Bulls eye

Princip této hry je jednoduchý, nahrajte co nejvíce bodů, aniž byste se dostali do speciálních segmentů, které mají červenou barvu. Zasáhněte střed a staňte se mistrem šipek. Bavte se s hrou Strike Hit a dokažte všem, že jste nejlepší.

Plant Light Meter

Nedostatek světla je druhou nejčastější příčinou úmrtí pokojových rostlin po nadměrném zalévání. Změřte si úroveň světla v jednotlivých pokojích vašeho bydlení, abyste věděli, jakou rostlinu máte kam dát. Udržujte vaše rostliny zdravé.

Truss Me!

Hra, která vás naučí skládat struktury tak, aby vydržely, a přitom vás zabaví na dlouhé hodiny. Při každé výzvě navrhujte strukturu, které jsou buď lehké nebo silné a vydělávejte zlaté ořechy. Pokud strukturu navrhnete dobře, bude odolávat v testech.

Touch Roulette

Co takhle něco jednoduchého, a přitom velice zábavného? Rozhodně se co nejrychleji a překonávejte se se svými přáteli. Touch Roulette je zábavná hra na dlouhé zimní večery, kterou můžete hrát se svými nejbližšími. Tak hurá do toho!

 

Dnes nejčtenější

.