Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Čekání je konečně za námi a na český trh konečně dorazila zcela nová sluchátka z dílny Beats. Teď si můžete užít sportovní zážitek a kvalitní zvuk kompletně bez drátů. Powerbeats Pro jsou konečně na skladě na iWant.cz a vy si tak můžete rovnou vybrat ze dvou barevných variant, které jsou k dispozici. Zbylé dvě pak budou doskladněny v následujících dnech.

Sluchátka na jedno nabití vydrží neuvěřitelných 9 hodin poslechu hudby a s dobíjecím pouzdrem lze tuto hranici posunout až o krásných 24 hodin. Stejně jako AirPods druhé generace jsou sluchátka vybavená čipem Apple H1, jehož přítomnost se projevuje na výdrži a bezproblémovým chodem s Apple produkty. Určitě oceníte i to, že skvěle padnou do uší, a to nejen díky své ergonomické konstrukci, výměnným špuntům, ale i tvarovým háčkům. Nemusíte se při jakékoliv sportovní aktivitě bát, že sluchátka vypadnou a díky tomu můžete směle cvičit, natož se třeba zpotit. Powerbeats Pro jsou odolné vůči vodě, takže pot nebo déšť vám v poslechu určitě nezabrání. Svou hudbu můžete jednoduše ovládat za pomocí gest. Ta jsou dostupná pro obě sluchátka. S hlasovou asistentkou Siri pak nemusíte sahat po iPhonu a s příkazem „Hey Siri, …“ vám je okamžitě k službám. Potřebujete přepnout na jiné album, bez problémů. Přidat něco do kalendáře či si vytvořit připomínku. Vše zvládnete bez sebemenšího zaškobrtnutí.

Bezdrátová sluchátka pořídíte za 6 699 Kč a doprava je na iWantu zdarma. Pak už jen záleží na vás, jestli dáte přednost černým nebo mechově zeleným. Časem se určitě dočkáme i dalších variant.

Dnes nejčtenější

.