Zavřít reklamu

Keynote k Apple konferencím již řadu let nejsou něčím, co by jablečná společnost držela přísně pod pokličkou a zpřístupnila jen hrstce vybraných jedinců. Apple se naopak čím dál více snaží, aby se přenosy z představování nových softwarových i hardwarových produktů dostaly k co možná nejširšímu publiku. Letos se konečně veřejnost dočká přímého přenosu rovnou na youtubovém kanále společnosti Apple.

Je to vůbec poprvé, co se cupertinská společnost rozhodla, že přenost ze své Keynote bude živě streamovat na tomto populárním webu. Díky možnostem sdílení na YouTube se tak přenos přímo od Applu dostane k opravdu širokému publiku a na řadu dalších platforem. Když Apple v loňském roce představoval svůj iPhone XS, nabízel možnost sledování živého přenosu na sociální síti Twitter. Zatím není jasné, zda tomu tak bude i letos, a zda to vůbec bude vzhledem k živému streamu na YouTube vůbec zapotřebí. I letos bude mít veřejnost možnost pustit si přímý přenos z Keynote přímo na webu společnosti Apple.

Souvisejíci

Apple rovněž včera v souvislosti s chystanou úterní Keynote aktualizoval svou aplikaci Apple Events v operačním systému tvOS. „Cupertino volá. Připojte se k nám na speciálním Apple eventu ve Steve Jobs Theater 10. září v 10 hodin dopoledne pacifického času (19.00 našeho času, pozn. red.). Nastavte si připomenutí a my vás budeme před zahájením show informovat,“ píše Apple v souvislosti s letošní zářijovou Keynote. Její konání si do svého kalendáře můžete zapsat i vy, událost můžete již tradičně sledovat také na našem webu.

Dnes nejčtenější

.