Zavřít reklamu

Spolu s tím, jak se blíží oficiální spuštění streamovací služby Apple TV+, pracuje společnost Apple čím dál intenzivněji na dohodách, týkajících se jejího obsahu. Magazín Variety přinesl zprávu o tom, že se Joseph Gordon-Levitt bude podílet na novém seriálovém dramatu pod hlavičkou Apple TV+.

Kromě toho, že si Gordon-Levitt v seriálu zahraje v jedné z rolí, se bude na jeho vzniku podílet také po stránce scenáristické, a bude i jeho výkonným producentem. Seriál nese prozatímní pracovní název „Mr. Corman“. Jeho dění by se mělo točit kolem učitele ze základní školy, který se v rušném Los Angeles snaží vypořádat s vlastní dospělostí. Další podrobnosti, týkající se celého projektu, zatím zůstávají pod pokličkou. Josepha Gordona-Levitta měli diváci nedávno možnost vidět v seriálu „Comrade Detective“, běžícím pod Amazonem. Dále si zahrál v „3rd Rock from the Sun“, „Roseanne“, The Powers That Be“ nebo třeba „Dark Shadows“. V roce 2014 obdržel Joseph Gordon-Levitt prestižní ocenění Emmy za kreativní úspěch v oblasti interaktivních médií, a to za svůj seriál „HitRECord on TV“.

Souvisejíci

Obsahová nabídka pro službu Apple TV+ ale prochází neustálými změnami. Nedávno jsme vás například informovali o tom, že společnost Apple dala červenou vznikajícímu temnému seriálovému dramatu „Bastards“ s Richardem Gerem v jedné z hlavních rolí – Applu se nelíbil údajně příliš násilný scénář. JIž v době, kdy Apple svou službu představoval, kladl velký důraz na to, že obsah služby bude určen pro co nejširší publikum, měl by být vhodný pro jakýkoliv věk a měl by být zcela nezávadný.Služba Apple TV+ by měla být podle všeho oficiálně spuštěna letos v listopadu, ve svých začátcích nabídne zhruba pětici pořadů. Obsahová nabídka se bude postupně rozšiřovat.

Dnes nejčtenější

.