Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Neo Monsters

Vytvořte si armádu monster, které vám budou složit a vydejte se do boje čtyři na čtyři. Získávejte nové přírůstky do své kolekce a sbírejte silnější monstra. Poté se můžete vydat do online světa a prozkoumat nebezpečí, které na vás čekají v PvP soubojích.

Sleep Sounds: relaxing sounds

Někdy je těžké ubrat se do říše snů. Důvodů, proč tomu tak může být, je nesčetné množství. Těžké myšlenky, hluk z ulice či nepříjemné ticho. Se Sleep Sounds můžete vybrat zvuk, který vám bude příjemný a uchlácholí do příjemného spánku.

Ice Cream Mixer

Milovníci zmrzliny zbystřete, toto je hra pro vás. Co jiného než příprava zmrzliny do kelímků. No, ale tady zábava rozhodně nekončí. Máte tři druhy: červenou, modrou a žlutou. Úkol je nenáročný. Do kelímku namixovat tu správnou zmrzlinu pro zákazníka.

Menu Planner

Musíte si hlídat každou kalorii v jídle, a potřebujete mít vše předem naplánované? Vaše menu si můžete předem připravit a bát se toho, že na něco zapomenete, protože si bez problémů můžete znamenat sebemenší detaily.

 

Bird Identification

Zajímáte se o ptactvo ve vašem okolí, ale nemáte tak bohaté znalosti o této fauně. Nemějte strach, Bird Identification vám s tím pomůže, protože disponuje velkou databází ptactva, takže stačí fotka z iPhonu a informace si můžete přečíst na Wikipedii.

Watchlist – Movies & TV Shows

Dnes máme možnost zhlédnou neuvěřitelné množství filmů a seriálů, ale kde začít? Aplikace Watchlist vám umožní sledovat filmy, které chcete vidět. Také vám dokáže navrhnout seriály a další audiovizuální zábavu na dlouhé dny.

PhotoPad for Instagram

Vhodná aplikace, která by jednoduše přenesla Instagram na váš iPad se hledá těžko. PhotoPad for Instagram je nejlépe navržená aplikace pro přenesení Instagramu na iPad. Jednoduché zabezpečené přihlášení. Zůstaňte v obraze i na vašem jablečném tabletu.

Dnes nejčtenější

.