Zavřít reklamu

Rok se s rokem sešel, každý z nás je zase starší, technologie jsou opět vyspělejší. Přijde mi to jako včera, kdy jsme společně sledovali představení loňských iPhonů a nyní už odpočítáváme prakticky poslední hodiny před tím, než dojde k představení dalších zařízení. Úterní jablečná konference bezesporu nabídne představení nových iPhonů 11, nejspíše společně s představením Apple Watch páté generace. Po softwarové stránce se můžeme těšit na vydání nových operačních systémů, konkrétně iOS 13, iPadOS 13, macOS 10.15 Catalina, tvOS 13 a watchOS 6, pro širokou veřejnost. Objevily se také spekulace ohledně „One more thing…“, tudíž je dosti pravděpodobné, že má Apple v rukávu nějaké eso, se kterým se s námi bude chtít podělit. Pokud chcete být u toho, tak vám nezbývá nic jiného, než se v úterý, 10. září 2019 v 19:00 dívat na přímý přenos.

Pokud se i vy nemůžete představení nových Apple produktů dočkat a odpočítáváte poslední hodiny, s největší pravděpodobností vás zajímá, kdy a kde se na živé představení budete moct dívat. Asi se shodneme na tom, že by bylo nejlepší se na představení nových zařízení dívat přímo na vlastní oči v Divadle Steva Jobse v Apple Parku, avšak nedělám si ambice, že by někdo z nás mohl mít na tuto akci přístup. Jediná možnost je tedy sledovat představení živě prostřednictvím živého přenosu. Jak tedy na operačním systému Windows sledovat živý přenos?

Představení iPhonu 11 a dalších novinek na Windowsu

Uživatelé Windows mohou sledovat jablečné konference už několik let přímo z prohlížeče. Apple doporučuje živý přenos sledovat z prohlížeče Microsoft Edge z Windows 10, ale není žádný problém ji sledovat i z ostatních prohlížečů, jako je například Chrome nebo Firefox (prohlížeče musí podporovat MSE, H.264 a AAC). K živému přenosu se dostanete pomocí tohoto odkazu.

Představení iPhonu 11 a dalších novinek na zařízeních s Androidem nebo  na Apple produktech

Jak sledovat představení nových produktů od Apple na ostatních plaftormách? V případě produktů od Applu mrkněte na tento článek, informace o sledování na Androidu pak přineseme zítra.

apple keynote 2019 pozvanka

Dnes nejčtenější

.