Zavřít reklamu

Deštivý a chmurný víkend je tu a s ním i tipy na další filmy, které byste určitě neměli minout. Nezáleží na tom, zdali hledáte zábavu na volné dny anebo si jenom chcete zpříjemnit večer. Výběr zlevněných filmů je opravdu široký, tak se pojďme podívat, co nám iTunes zajímavého nabízí.

District 9

Jsou to už dvě dekády, kdy přistáli mimozemšťané na naší planetu. Obyvatelé země očekávali velký boj mezi návštěvníky a námi či technologický pokrok. Nic z toho se však nekonalo. Mimozemští uprchlíci jsou za to shromážděni v Jihoafrickém Okrsku 9 a zkoumáni za účelem využití emzáckých zbraní. Na to je zapotřebí jejich DNA.

  • 99,- (zakoupení) / 59 (vypůjčení)
  • Čeština (5.1)

Snímek District 9 lze pořídit zde

Steve Jobs (2015)

Příběh o jednom z největších myslitelů a průkopníku moderních technologií vás zavede do vyhrocených momentů před prezentacemi tohoto velikána. Prví z momentů ze zajímavého Stevova života můžeme spatřit představení legendárního počítače Macintosh. Projděte si v tomto životopisném dramatu nejzásadnější momenty v životě člověka, který vždy viděl o krok dál.

  • 49,- (zakoupení) / 39 (vypůjčení)
  • Angličtina (5.1), čeština

Snímek Steve Jobs (2015) lze pořídit zde

American Gangster

Strhující drama o životě, vzestupu a pádu jednoho z nejmocnějších padouchů newyorského podsvětí a policistovi, který za jeho pádem na kolena stál. Frank Lucas se dokáže vybudovat z úplného dna na drogového magnáta, díky své levné droze, kterou v ulicích Velkého Jablka nabízí. Zkušený detektiv Richie dostane za úkol prověřit případ nezvykle levné drogy, ze kterého může vyjít jako vítěz pouze jeden!

  • 49,- (zakoupení) / 39 (vypůjčení)
  • Angličtina (5.1), čeština (titulky)

Snímek American Gangster lze pořídit zde

Hříšný tanec (Dirty Dancing)

Když mladičká Baby přijíždí se svými rodiči do hotelu pro movitější klientelu, vůbec netuší, že prožije nejlepší léto svého života. Zde se totiž doposud poslušná dcera seznámí s dráždivým stylem tance a také s tanečním instruktorem Johnym, který musí z nešikovné slečny udělat výbornou tanečnici. Společné taneční lekce je natolik sblíží, že jejich z počátku nepřátelský vztah promění v lásku.

  • 99,- (zakoupení) / 59 (vypůjčení)
  • Angličtina (5.1)

Snímek Dirty dancing lze pořídit zde

Válka světů (2005)

Dělník Ray řeší rodinné problémy svých členů, kteří si postupně přestávají rozumět, jinak žije celkem poklidný život. Nadcházející událost, stejně jako většinu obyvatel planety Země, ho záhy přesvědčí o tom, že dodnes řešil jen malichernosti. Na modrou planetu se řítí velké nebezpečí, v podobě mimozemské flotily, která se rozhodla vyhladit ze Země všechen život. Lidé se proto musejí spojit a čelit společnému problému.

  • 79,- (zakoupení) / 59 (vypůjčení)
  • Angličtina (5.1), čeština

Snímek Válka světů (2005) lze pořídit zde

Dnes nejčtenější

.