Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Internet Status: Online or Not

Potřebujete mít neustále na očích status vašeho internetového připojení. Internet Status tohle zvládne, a dokonce ve třech barevných provedení. Ukáže vám rychlost internetu a stahování. Všechny data o využití internetu zaznamenává od jeho zapnutí a je kompatibilní se všemi Macy.

Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Pixen

Pixely dokážou na fotce potrápit, ale co taková oldschool grafika v kostičkách? PIxen je nástroj pro tvorbu, na první pohled, jednoduchých pixelových obrázků. Dá vám k tomu nástroj a je vhodná i pro profesionály. Najdete zde všechny nástroje, které byste od editoru čekali a můžete vytvářet i animace.

Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

SPlayer – Simple and Powerful

Chtěli jste si přehrát video, ale nic se nestalo? No, to se může stát, a proto určitě budete hledat kompatibilní video přehrávač. SPlyer je jednoduchý, dovolí vám tvořit si list přehrávajících videí za sebou. Podporuje širokou škálu formátů. Titulky si jednoduše přizpůsobíte a podporuje spoustu jazykových variant.

Původní cena: 49 Kč (zdarma)

Slevy her pro Mac na Steamu

Endless Legend™

Původní cena: 29,99€ (7,49€)

American Truck Simulator

Původní cena: 19,99€ (4,99€)

Max Payne 3

Původní cena: 19,99€ (6,99€)

The Fall of the Dungeon Guardians – Enhanced Edition

Původní cena: 19,99€ (9,99€)

Dnes nejčtenější

.