Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

The Scoremaster

Hraní her s přáteli je ten nejlepší zážitek pro utužení vztahů. V případě, že hrajete na skóre nebo body, pak nejspíš budete potřebovat tužku a papír. Obojí však můžete nechat doma, tato aplikace obojí nahraje a lze upravit k vašemu obrazu. Zmenšete si seznam, mějte vše na výšku nebo šířku, prostě jak vám to bude vyhovovat.

Drwer – Simple Design Drawing

Potřebujete rychle a snadno nakreslit váš nápad? Pak tu na vás čeká Drwer, který se hodí určitě produktovým designerům při návrzích. Aplikace je rychlé řešení pro návrhy, které potřebujete pro sebe nebo kolegy, a proto je maximálně jednoduchá a intuitivní.

Kompressor – Compress images

Zmenšete své fotografie z jakéhokoliv důvodu. Potřebujete ušetři místo nebo jen vaši přátelé mají pomalé připojení k internetu. Vložte fotku, zmenšete jí a popřípadě i uložte. Pokud by vám to nevyhovovalo, komprimovaný soubor můžete sdílet bez ukládání.

C-Time

Přemýšleli jste někdy nad tím, kolik času strávíte na určitém místě. C-Time se zaměřuje na to, kolik času trávíte na určitých místech. Práce, škola, posilovna či cesta domu? Nic z toho není problém. Vše se děje automaticky a data můžete mít v souhrnu za den, týden, měsíc či rok.

Politaire

Zahrajte si starý dobrý Solitaire s pokrovými funkcemi. Zajímavá herní mechanika, okouzlující čistý vizuální design a nativní pocit hraní jednou rukou na výšku! Nekonečné výzvy. Politaire je minimalistický, nový moderní zážitek ze Solitaire připravený právě pro vás.

Insect Identification

Kolem nás se toho nachomýtne opravdu dost. Pokud se kolem sebe dobře díváte, určitě spatříte brouky a jiný hmyz, o němž nemáte sebemenší ponětí. Pak tu pro vás je tato aplikace, která vám pomůže vše jednoduše identifikovat.

logi.

Logi je jednoduchá hra na pochopení. Princip je takový, že musíte kuličku dostat do jamky. Zní to sice jednoduše, ale opak je pravdou. Musíte totiž zvládnout více úkonů najednou. Cestu k cíli dosáhnete skrze rotací s objekty a odrážení. Nebude vás tlačit žádný čas či hodnocení.

Dnes nejčtenější

.