Zavřít reklamu

Dostat od někoho Macbook je rozhodně potěšující, většinou jej však dostanete k nějaké události jako je přijetí na školu, narozeniny, Vánoce nebo nějaký váš životní úspěch. Také jej téměř vždy dostanete od člověka, kterého dobře znáte, ať již jsou to rodiče, manžel/manželka nebo někdo další z rodiny. Studenti jedné americké univerzity však zažili zcela něco jiného. Ty, kteří seděli ve školní knihovně a na počítačích právě pracovali na něčem do školy, totiž obdaroval známý YouTuber vystupující na kanále ThatWasEpic. Zkrátka k nim přišel, zeptal se na důvod, proč sedí ve školní knihovně u počítače a nepoužívají svůj laptop. Všichni popravdě odpověděli, že je jejich počítač buď starý a nevýkonný nebo, že zkrátka na laptop nemají, a tak musí používat školní počítače. Právě na tuto odpověď Youtuber čekal a daroval jim zcela nový Macbook. Na reakce obdarovaných se můžete podívat na videu níže.

V případě AirPods na to šel trošku jinak a zároveň s tím, že udělal mnoho lidí šťastných si z nich nejprve vystřelil. Youtuber zkrátka přišel k lidem s nůškami a přestřihl jim jejich klasická sluchátka. Nutno podotknout, že si vybíral sluchátka, která na první pohled působí levným dojmem a nikomu nestříhal sluchátka za tisíce korun. Reakce studentů jsou poměrně zajímavé, většina se totiž vůbec nijak nestresuje tím, co se děje a dál si buď hraje se svým mobilem nebo se snaží pochopit proč jim právě někdo zničil sluchátka. Odpověď Youtubera na otázku, proč je pak celkem vtipná, buď zkrátka řekne, že nemá svůj den nebo že daného člověka nemá rád, a proto mu zničil sluchátka. Upřímně se divím, že nedostal pěstí nebo alespoň facku.

Po pár vteřinách však vytáhne zbrusu nové AirPods a ty věnuje jako dárek lidem, kterým sluchátka přestřihl s tím, že se jedná o komfortnější způsob, jak používat sluchátka. Všichni jsou mu nakonec vděčni podobně jako v případě MacBooků. Video s AirPods má k dnešnímu dni jen pár dní od jeho uvedení na YouTube neuvěřitelných 30 milionů zhlednutí a je tedy jasné, že se obětování pár AirPods rozhodně vyplatilo. Jednak tak udělal Youtuber dobrý skutek a finančně již jeho zisky z reklam násobně překročily investici do sluchátek.

Dnes nejčtenější

.