Zavřít reklamu

Další rok, další generace Apple Watch a další exkluzivní ciferníky. Tak přesně takto by se dalo ve zkratce popsat to, co na nás Apple pro letošek přichystal. Již příští týden bychom se totiž měli dočkat představení nové generace Apple Watch Series 5, která tak po roce nahradí na trůnu pro nejnovější model Series 4, a která nabídne nové exkluzivní ciferníky dostupné pouze na ní. Tedy alespoň podle zdrojů vývojáře Guilherma Ramba.

Rambovy zdroje můžeme obecně označit za jedny z nejpřesnějších, jelikož sahají až do samotného Applu. V minulosti jsme tak mohli díky nim s předstihem vidět celou řadu screenshotů z iOS 13 a macOS Catalina, či jsme věděli relativně dost detailů o iPhonech X, XS a XR. Nyní tytéž zdroje Rambovi prozradily, že na novou generaci Apple Watch zamíří nové ciferníky inspirované jednou z nejikoničtějších bund z dílny Nike, kterou mají mnozí z vás velmi pravděpodobně ve svém šatníku – konkrétně Nike Windrunner jacket. Jedná se o větrovku, kterýáje zpravidla vícebarevná, přičemž na úrovni prsou je od ramen rozdělena “véčkem”, disponuje kapucí a samozřejmě logem Nike na levém prsu. Jak bunda vypadá si můžete prohlédnout na pár snímcích v galerii. 

Přesný design ciferníku sice Rambo neprozradil, je ale pravděpodobné, že bude stejně jako bunda rozdělen “véčkem”, přičemž spodní i horní barvu si budou moci uživatelé zvolit sami. Pravděpodobné je i zachování loga Nike, které by mohlo sloužit jakožto rychlá cesta k aktivaci aplikace Nike Run Club. Těžko však říci, zda bude ciferník exkluzivně dostupný jen na Nike+ edici, či jej Apple zpřístupní i na klasických hodinkách. O všem ale budeme mít naštěstí jasno už příští týden v úterý. Právě na tento den večer má totiž Apple naplánovanou svou klasickou zářijovou Keynote. 

Dnes nejčtenější

.