Zavřít reklamu

Pokud je váš iPhone ve výchozím nastavení, přesněji tedy pokud jste neměnili opakování oznámení pro příchozí zprávy, tak v případě nevyzvednutí příchozí zprávy se po dvou minutách znovu ozve oznámení, aby vám zprávu připomnělo. Pro některé uživatele může být tohle nastavení užitečné, jiní jej zase možná chtějí zrušit, a další zapomnětliví uživatelé by si jej možná chtěli nechat opakovat častěji. Ať už patříte do kterékoliv skupiny, kterou jsem v minulé větě vyjmenoval, tak se vám určitě bude hodit dnešní návod. V něm si totiž řekneme, jak na vašem iPhonu můžete přizpůsobit opakování oznámení pro příchozí zprávu.

Přizpůsobte si na iPhonu opakování oznámení pro příchozí zprávu

Pokud si chcete nějakým způsobem změnit nastavení opakování oznámení pro příchozí zprávu, jelikož vám výchozí nastavení jednoho opakování nevyhovuje, tak postupujte následovně. Na vašem iPhonu otevřete nativní aplikaci Nastavení. Zde poté sjeďte o něco níže, kde se nachází sekce Oznámení, kterou rozklikněte. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte úplně dolů, kde se v seznamu aplikací nachází aplikace Zprávy. Po rozkliknutí aplikace je nutné, abyste na samotném spodku možností rozkliknuli záložku Opakování. Zde už si můžete zvolit opakování z následujících možností: Nikdy, Jednou, Dvakrát, Třikrát, Pětkrát, Desetkrát. Každé jedno oznámení se bude opakovat po dvou minutách. Pokud vám tedy přijde zpráva a máte opakování nastaveno na desetkrát, tak v případě, že si zprávu nevyzvednete, tak vám v průběhu dvou minut desetkrát přijde připomínající oznámení.

Souvisejíci

Přiznám se, že osobně jsem funkci pro opakování oznámení neměl po zakoupení iPhonu rád. Postupem času jsem se ale rozhodl, že si ji znovu aktivuji, jelikož se mi často stávalo, že jsem na příchozí zprávy zapomněl a neodpověděl jsem na ně. Po nastavení opakování na „třikrát“ už však problém nemám a nestává se často, že bych ani po třetím připomenutí zapomněl odpovědět. Mimo jiné, věděli jste, že v aplikaci Zprávy můžete část zprávy napsat tučně? Pokud se chcete dozvědět, jak na to, tak si rozklikněte související článek vedle tohoto odstavce.

Dnes nejčtenější

.