Zavřít reklamu

Na YouTube kanále společnosti Apple, stejně jako na korejském webu firmy, se objevila nová zajímavá reklama. Ukazují se v ní jablečná bezdrátová sluchátka AirPods v barevných obalech, místo sluchátek či pouzder ale Apple ve spotu propaguje spíše kreativitu, kterou můžete věnovat výzdobě své bílé krabičky od AirPods, pokud vám její základní podoba připadá příliš nudná.

V reklamě se vystřídají různé barvy, zpracování i motivy obalů na pouzdro od AirPods. Vidět zde můžeme geometricky ztvárněná růžová srdce na jednoduchém černém podkladu, bláznivá háčkovaná pouzdra, napodobeniny hranolek, soli a pepře z rychlého občerstvení i pestrobarevná pouzdra, na kterých jsou vyobrazena roztomilá zvířátka. Výjimkou není ani pouzdro, které vaši krabičku s jablečnými bezdrátovými sluchátky promění na klíčenku. Pouzdra na AirPods jistě ocení nejen ti, kteří si své věci rádi zdobí.

Pouzdro v decentní barvě může krabičku s AirPods účinně ochránit před nárazy a škrábanci. Společnost Apple sice žádné z těchto pouzder neprodává, dají se však najít v nabídkách prodejců třetích stran. Zmíněná reklama se odehrává ve svižném tempu za doprovodu moderní hudby.

Sluchátka AirPods od Applu se pořád těší velké popularitě. Světlo světa spatřila poprvé v roce 2016, největšího boomu se ale dočkala hlavně o loňských Vánocích, kdy se stala hitem jak na prodejnách, tak i na internetu. Apple v březnu letošního roku představil aktualizaci AirPods s novým čipem, pouzdrem pro bezdrátové nabíjení a novými funkcemi. Používáte pro svá AirPods ozdobné pouzdro, nebo krabičku necháváte tak, jak je?

Dnes nejčtenější

.