Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Bomb: A Modern Missile Command

Připravte se na herní zážitek v retro stylu. Čeká na vás na pohled jednoduchá hra. Cíl je prostý. Zneškodněte všechny bomby, které míří na vaše město. Příval raket je nekonečný, takže hra končí v okamžik, kdy je město zničeno. Můžete tak překonávat sami sebe nebo své kamarády.

PhotoTangler Collage Maker

Chcete si pohrát s vašimi fotkami a spojit je do jednoho zajímavého výtvoru. Na to je dobrá určitě tahle aplikace, která umožní v několika snadných krocích spojit fotky dohromady a vytvořit tak neotřelou koláž. Chce to jen trochu tvůrčí fantazie.

Ruler Box – Measure Tools

Chcete se seznámit s náčiním na měření? Než sáhnete po těžké bedně s různými pravítky, určitě to bude chtít trochu teorie. Ruler Box vám nabídne vhled do měřících nástrojů, s nimiž se můžete setkat a v klidu si je můžete prohlédnout. Vzhůru do rozšiřování našich znalostí.

thankful

Najděte si čas na sebe a udělejte si radost. Den dokáže být stresující a často na drobné radosti všedního dne zapomínáme. S thankful si tyto okamžiky můžete zapsat a nechat si je připomenout a podpořit tak vlastní pozitivní myšlení. Můžete se inspirovat i ostatními uživateli.

Emoji Camera – unique filters

Co takhle posunout vaše fotky o level dál. Dejte průchod představivosti a dejte fotkám trochu té fantazie. Přidejte oblíbené emoji a vystupte ze všedních fotografií. Záleží na vás, jak si vyhrajete a využijete zajímavé filtry. Co dokážete vykouzlit z obyčejné fotky?

RememberWhen

Nenechte důležité okamžiky kvůli dnešnímu chaotickému životu zaniknout. Dobře uděláte, když si významná data někam zapíšete a necháte si je připomenout. S RememberWhen vám váš partner či partnerka poděkují, že jste nezapomněli na výročí a vykouzlíte jim úsměv na tváři.

Hair Color Booth

Přemýšlíte o změně účesu? Pak nemusíte okamžitě sáhnout po barvě na vlasy, ale po této aplikaci. Jednoduší už to opravdu být nemůže, stačí si jen vybrat odstín vlasů, který chcete vyzkoušet a výsledek máte během mžiku oka. Třeba zjistíte, že ta růžová je skvělá.

Dnes nejčtenější

.