Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Luminar 3

Aplikaci ocení zejména vášnivý fotografové. Nezáleží na tom, jestli jste začínající amatér nebo ostřílený profesionál, své si tu najdou obě strany. Luminar může sloužit jako přehledná galerie vašich fotek, nebo jednoduše upravíte fotky pomocí filtrů, které vyhodnotí umělá inteligence, popřípadě si upravíte vše k obrazu svému.

Původní cena: 1619 (1050 Kč)

Alto’s Adventure

Vydejte se na téměř nekonečnou jízdu na snowboardu. V minimalistické hře na vás čeká snowboard, příkré svahy a různé výzvy. Dělejte triky, sjíždějte po plotu a vyhýbejte se propastem. Samozřejmě nezapomeňte sbírat mince, protože na vás čekají různá vylepšení.

Původní cena: 329 Kč (49 Kč)

Video Resize

Netočili jste video, ale chcete změnit jeho rozlišení. Video Resize vám s tím hravě pomůže. Buď si vyberete s předem připravených rozlišení, nebo si sami nastavíte šířku a výšku obrazu. Také video můžete exportovat do vámi preferovaných videoformátů (MP4, M4V, MOV).

Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu 

Broforce

Původní cena: 13,99€ (3,49€)

Kerbal Space Program

Původní cena: 39,99€ (9,99€)

Please, Don’t Touch Anything

Původní cena: 6,99€v (2,44€)

Swim Out

Původní cena: 5,99€ (2,39€)

Dnes nejčtenější

.