Zavřít reklamu

Nedávno jsme si na našem magazínu ukázali, jakým způsobem můžete v iPhonu docílit toho, abyste si ztlumili příchozí zprávy od určité osoby. V diskuzi tohoto článku se později objevil komentář, ve kterém se jednom z našich čtenářů zeptal, zdali existuje nějaká možnost, pomocí které lze stejnou funkci nastavit i na určitého volajícího. Ve výsledku by teda toto možnost fungovala tak, že byste si u určitého kontaktu nastavili režim nerušit pro volání a když by vám dotyčný zavolal, tak by se vám i v případě aktivního vyzvánění zvuk příchozího hovoru nepřehrál. Oficiální možnost, jak tohle nastavit, bohužel v tomto případě neexistuje. Existuje ale vcelku jednoduchý trik, pomocí kterého můžete tichého vyzvánění dosáhnout. Pojďme se tedy společně podívat, jak na to.

Jak na iPhonu nastavit, aby vás nerušily hovory od určité osoby

Celý trik spočívá v tom, že si do iPhonu vložíte vyzvánění, které neobsahuje žádný zvuk. Tiché vyzvánění stáhnete kdekoliv online na internetu, popřípadě můžete využít tohoto odkazu. Jakmile se vám tiché vyzvánění stáhne, tak pouze stačí, abyste váš iPhone připojili k iTunes, kde poté vyzvánění přetáhněte do sekce Vyzvánění. Poté stačí jen iPhone synchronizovat a je hotovo. Upozorňuji, že pro iPhone musí být vyzvánění ve formátu .M4R. Jakmile budete mít vyzvánění v iPhonu, tak se přesuňte do seznamu kontaktů, kde si vyberte určitou osobu, u kterého chcete aktivovat tichý režim vyzvánění. Po rozkliknutí osoby klikněte v pravém horním rohu na Upravit, a poté sjeďte níže k možnosti Vyzvánení, kterou rozklikněte. Zde si poté nastavte vyzvánění SilentRing, popřípadě vyzvánění s jiným názvem, které jste si stáhli. Jakmile budete mít nastaveno, tak zvolte možnost Hotovo v pravém horním rohu obrazovky.

Souvisejíci

Samozřejmě naprosto rozumím tomu, že se nejedná o naprosto jednoduché nastavení. Myslím si ale, že pokud k někomu potřebujete přiřadit tiché vyzvánění, tak je tato možnost jediná, kterou můžete momentálně využít. A navíc, když už jednou do vašeho iPhonu tiché vyzvánění nahrajete, tak ho samozřejmě nemusíte pro každý kontakt nahrávat zvlášť. Tímto se celý postup ještě zjednoduší. Mimochodem, nehodila by se vám pro některé osoby možnost úplného zablokování čísla, než vypnutí vyzvánění? Pokud ano, tak stačí, když kliknete na související článek, kde se dozvíte všechny potřebné informace.

Dnes nejčtenější

.