Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Image Plus – Easy Photo Editor

Potřebujete upravit vaši fotku, ale nechcete se pouštět do složitých programů, které nabízí rozličné funkce. Image Plus dokáže spoustu věcí, třeba černobílé fotografie a k tomu spoustu filtrů. Rozmaže vám pozadí, přidá na fotku vodoznak, a to všechno jednoduše.

Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Secret Folder

Dělíte se doma o Mac nebo je často půjčujete do rukou nepovolaných osob. Secret Folder vám pomůže s tím, aby k souborům nebo složkám, na nichž vám zaleží nebylo zvědavým lidem povolen přístup. Ochraňte vše snadno a jednoduše heslem.

Původní cena: 449 Kč (379 Kč)

OXENFREE

Skupina přátel shodou náhod otevřeli portál do světa duchů. Nyní začne ta pravá zábava, do které vás hra vtáhne. S přáteli se musíte rozhodnout, co s podivnými stvůrami, které jste omylem vypustili, uděláte. Tohle bude dlouhá noc, tak vzhůru do řešení této zapeklité situace.

Původní cena: 629 Kč (249 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu

Two Point Hospital

Původní cena: 34,99€ (17,49€)

The Elder Scrolls® Online

Původní cena: 19,99€ (9,99€)

Serious Sam 3: BFE

Původní cena: 36,99€ (3,69€)

The Talos Principle

Původní cena: 39,99€ (7,99€)

Dnes nejčtenější

.