Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Na Alza.cz už nějakou dobu řádí černý pátek, který zákazníkům přináší slevu na nejeden produkt. Snižování cen neminulo ani vybrané Apple produkty. Ty určitě oceníte v případě, že chcete udělat radost sobě nebo vašim nejbližším. Pojďme se tedy společně podívat, co vše se do Black Friday výprodeje na Alze dostalo.

iPhone 8

Plánujete nový iPhone, ale ještě nechcete opustit zaběhlý design? V tom případě bude iPhone 8 64GB perfektní varianta. Nejenže perfektně padne do ruky, ale pod krásným skleněným tělem se skrývá opravdu výkonný procesor. Hry, aplikace a focení budou hračka. Navíc menší velikost znatelně pocítíte ve své kapse, která vám poděkuje. Osmičkový iPhone pořídíte za 14 990 Kč a lze si vybrat ze tří barevných variant.

AirPods 2. generace

Nejen k iPhonu, ale i ostatním Apple produktům určitě oceníte nejnovější AirPods. Tato bezdrátová sluchátka přináší komfortní poslech hudby bez sebemenšího problému, a hlavně vám dají svobodu od zbytečných kabelů. Poslech hudby si užijete až 5 hodin, vyřídíte na nich příchozí hovor a díky gestům budete mít vše pod palcem. S bezdrátovou nabíječkou a dalšími hodinami na baterii, pořídíte AirPods za 4 690 Kč.

12″ MacBook

Hledáte malého a lehkého společníka na cestu? Pak je pro vás určitě ideální 12″ MacBook. Jednoduše se vejde do vašeho batohu nebo kabelky. Nemá větráky, a tudíž vás nebude obtěžovat nadměrným hlukem. Hodí se na kancelářskou práci či web. Jeho lehkost si okamžitě zamilujete, a to za krásných 26 990 Kč.

HomePod

HomePod je chytrý reproduktor z dílny Applu. S Apple Music rozezní vaši domácnost těmi nejnovějšími hity, které teď běží v rádiu. S integrovanou chytrou asistentkou obohatí správu chytré domácnosti nebo naservíruje požadované informace na hlasový příkaz „Hey Siri“. Vybrat si můžete rovnou ze dvou barevných provedení za cenu 8 090 Kč.

Kožené pouzdro Folio

Pokud jste hrdým majitelem či majitelkou iPhone X a chcete si obohatit svou sbírku pouzder, tak tu pro vás je Kožené pouzdro Folio malinové. To svým zpracováním a barvou zaujme a v případě, že platíte pouze Apple Pay, tak bude dobrým společníkem pro váš občanský průkaz a kartičku pojištěnce, a to za skvělých 999 Kč.

Dnes nejčtenější

.