Zavřít reklamu

Spuštění videostreamovací služby TV+ se nezadržitelně blíží, což znamená jediné – podrobnosti o jednotlivých seriálech začínají pozvolna vyplouvat na povrch skrze různé úniky informací, ale také upoutávky. Vidět jsme již mohli třeba relativně dlouhý trailer na The Morning Show a včera pak na seriál Dickinson. A právě ten bude pravděpodobně první vlaštovkou, kterou budou moci uživatelé zhlédnout. 

První díl seriálu Dickinson bude promítán na festivalu Tribeca už v sobotu 14. září, přičemž po jeho skončení budou diváci moci diskutovat s jeho tvůrci – konkrétně scénáristkou Alenou Smith a herečkami Hailee Steinfeld a Jane Krakovski. Dá se tedy očekávat, že pár hodin či dní poté už budeme mít znát první názory kritiků na tuto novinku. Kdy však dorazí přímo do TV+ je zatím stále ve hvězdách. Apple totiž přislíbil na březnovém spuštění služby start na podzim a tento termín od té doby nikterak nekonkretizoval. 

„Dickinson je komediální půlhodinový seriál, ve kterém hraje hlavní roli Hailee Steinfeld, která byla nominována na cenu Oscara. Sérii, ve které Emily Dickinson zkoumá kontrasty společnosti, pohlaví a rodiny z pohledu mladé a nespoutané dívky, ztvárnila Alena Smith,“ popisuje snímek Apple. Vypadá to tedy, že se máme skutečně na co těšit, jelikož toto téma není rozhodně mainstreamové a tedy okoukané. Na kvalitě seriálu určitě přidá i kvalitní herecké obsazení.

Z úniků z uplynulých měsíců vyplývá, že se Apple investic do obsahu pro TV+ rozhodně nebojí, jelikož jej chce mít co možná nejkvalitnější a díky tomu konkurovat Netflixu či HBO GO, ale také chystanému Disney+. I proto oslovil taková jména světového filmu jako Steven Spielberg, který je otcem legendárních Čelistí či Jurského parku. Ve snímcích Applu se ale objeví také například představitel Aquamana či Oprah Winfrey, která je v USA naprostou hvězdou. A co nejlepší – služba bude dostupná i u nás.

Dnes nejčtenější

.