Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Dashie

Jednoduchá a návyková hra, která nabízí nekončící hratelnost. Cesta je jen jedna, tempo je dáno a v cestě vám stojí překážky. Pomozte Dashie a jejím přátelům dostat se domů, aby mohli být šťastní a veselí. Všechno v minimalistické grafice.

Diem – The Better To-Do List

Žijete minimalistický život, a to samé vyžadujete i od aplikací? Tento To-Do list vám nabídne opravdu, ale opravdu minimalistický design a jeho funkce budou také minimální. Nenajdete tu žádné podúkoly, deadliny a další vymoženosti dnešních úkolníčků.

7 Minute Workout: Lose Weight

Říkáte si, že potřebujete trochu zhubnout nebo zformovat postavu, tak tohle je aplikace pro vás. Trénujte sedm minut denně, a to z pohodlí vašeho domova. Stačí si jenom udělat čas, překonat sám sebe a nechat dostavit výsledky.

Monster Park – AR Dino World

Milujete prehoristorické ještěrky, které tu žily před sta tisíci let? S rozšířenou realitou je můžete do našeho světa přivést bez starostí, že by došlo k nějaké patálii. Můžete si s nimi natočit video, nebo je prozkoumávat v parku. Možností je rozhodně dost.

Find Bluetooth: device tracker

Dnes je kolem nás spousta zařízení, které připojujeme k iPhonu bezdrátově. Mohou to být chytrá sluchátka, nositelné přístroje nebo reproduktory. Pak nastane situace, že někde něco zapomeneme, a tato aplikace se bude v tomhle případě hodit. Najděte svá ztracená Bluetooth sluchátka.

Smart Resize 2x

Práce s fotografií nemusí spočívat pouze v její úpravě a filtrech, které jí dodají ten správný odstín. Se Smart Resize 2X můžete za pomocí umělé inteligence zvětšit fotku až 2x, aniž byste ztratili původní kvalitu. Lze se zaměřit i na jednotlivé detaily.

Crystal Mine – Jones in action

Vydejte se do nebezpečného dolu najít pohádkový poklad. Nezapomeňte ale na odvahu a kuráž, protože hroutící se hornina nebude to jediné, co na vás čeká. Pod sutinami se schovávají diamanty a v temnotě číhají nebezpeční netopýří.

Dnes nejčtenější

.