Zavřít reklamu

Je to jako včera, kdy jsme sledovali poslední jablečnou konferenci, která patřila především představení nových služeb od Applu. Někteří příznivci kalifornského giganta se těší na zářijové představení nových produktů, jiní se zase nemohou dočkat oficiálního spuštění služeb  TV+ či  Arcade. Vzhledem k tomu, že tyto zmíněné služby Apple plánuje spustit již na podzim, tak věřte nebo ne, léto je pomalu fuč a podzim se nelítostně blíží. Pochmurné a deštivé dny si tedy budeme užívat společně s filmy a dalšími TV pořady v  TV+, anebo je strávíme u her prostřednictvím  Arcade.

Apple v posledních měsících dělá vše pro to, aby co možná nejvíce svou službu  TV+ zpropagoval. Proto vydal již několik trailerů na své vlastní pořady a seriály, kdy poslední z nich s názvem Dickinson byl vydán teprve včera. Tato nová komedie klade důraz především na kontrasty společnosti, pohlaví a rodiny očima mladé a nespoutané Emily Dickinson. O hlavní roli Emily se zasloužila herečka Hailee Steinfeld. V minutovém traileru si můžete všimnout dobového nádechu společně s moderním zvratem. Samotná jablečná společnost sérii Dickinson popisuje následovně: „Dickinson je komediální půlhodinový seriál, ve kterém hraje hlavní roli Hailee Steinfeld, která byla nominována na cenu Oscara. Sérii, ve které Emily Dickinson zkoumá kontrasty společnosti, pohlaví a rodiny z pohledu mladé a nespoutané dívky, ztvárnila Alena Smith.“

Souvisejíci

Podle dostupných informací už Apple za vytvoření obsahu do  TV+ utratil více, než plánovanou 1 miliardu dolarů – a to dokonce několikanásobně. Poslední zpráva z The Financial Times hovoří o tom, že celkově kalifornský gigant za vlastní streamovací službu utratil 6 miliard dolarů. Jak už jsem jednou zmínil, tak se spuštění  TV+ plánuje na letošní podzim, konkrétní měsíc však není znám. Podle magazínu Bloomberg by ke spuštění mělo dojít v listopadu a cenovka předplatného bude činit $9.99 za měsíc. V minulosti Apple vydal například upoutávku na The Morning Show, která se vlezla do celých tří minut. Těšíte se na  TV+ a pořídíte si ji?

Dnes nejčtenější

.