Zavřít reklamu

Jak se říká, nic netrvá věčně. Někdy to je láska k jedné slečně, a někdy to je fenomén v podobě sociálních sítí. V poslední době mi přijde, že se na internetu neřeší nic jiného, než to, jaké společnosti unikla data o svých uživatelích, a která společnost je zase například vědomě prodala třetí straně. Vzhledem k tomu, že tyto zprávy a problémy nemají s pojmem „sociální sítě“, na kterých byste se měli propojovat s lidmi, nic společného, tak je naprosto pochopitelné, že se čím dál tím více lidí snaží ze sociálních sítí „odstranit“. Jedna z nejpopulárnějších sociálních sítí na světě je také Instagram, který má sloužit na prezentaci vašich fotografií a popřípadě na sledování fotek od ostatních uživatelů. I v tomto případě je však Instagram prolezlý reklamami a hlavně patří pod křídla Facebooku, takže si o něm můžete udělat obrázek sami. Ať už jste se rozhodli s Instagramem skoncovat z jakéhokoliv důvodu, tak se v tomto článku dozvíte, jak na to.

Jak zrušit účet na Instagramu

I když se to může zdát jako paradox, tak nejjednodušeji lze účet na Instagramu deaktivovat skrze webový prohlížeč. Na vašem Macu se tedy přesuňte pomocí tohoto odkazu na stránky Instagramu a přihlaste se pod tím účtem, který chcete smazat. Jakmile se přihlásíte, tak klikněte vpravo nahoře na ikonu panáčka – profil. Zde poté stiskněte možnost Upravit profil. Nyní se zobrazí informace o vašem profilu. Zde už jen poté stačí, abyste ve spodní části kliknuli na možnost Dočasná deaktivace vlastního účtu. Tady už jen stačí zvolit, z jakého důvodu chcete účet deaktivovat, poté zadat vaše heslo a kliknout na tlačítko Dočasně deaktivovat účet.

Souvisejíci

Jakmile možnost pro deaktivaci účtu potvrdíte, tak se jednoduše nebudete na Instagramu nacházet. Nikdo vás nebude moci najít, všechny vaše fotky se stanou nedostupnými. Zmiznou také veškeré komentáře a lajky, které jste udělili. Pomocí tohoto způsobu tedy můžete jednoduše deaktivovat váš účet. Pokud byste se z nějakého důvodu rozhodli, že se chcete na Instagram vrátit, anebo jste si dali jen krátkou pauzu, tak stačí, abyste se na váš účet na Instagramu znovu přihlásili. Tímto se váš účet opět obnoví a budete jej moct zase používat.

Dnes nejčtenější

.