Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Fantastical 2

Nevyhovuje vám nativní kalendář v Macu? Teď můžete ušetřit na jednom fantastickém kalendáři. Ten kombinuje chytře kalendář a připomínky dohromady. Obojí máte na očí. Navíc novou událost si můžete vepsat skrze políčko.

Původní cena: 1199 Kč (1050 Kč)

Earth 3D

Obrazovka vašeho Macu nemusí být vůbec nudnou záležitostí. S Earth 3D proměníte plochu na okno do vesmíru, z něhož můžete shlížet na planetu Zemi a kochat se 3D realistickým zpracováním. Prostě se připravte na nevšední zážitek.

Původní cena: 79 Kč (zdarma)

Essential Anatomy 5

Nechte kostlivce ve skříni a učebnice biologie v tašce. Bude vám stačit jedna naprosto fascinující aplikace. Ta vám poodhalí nejedno tajemství lidského těla a vy budete moci proniknout i do té nejtitěrnější části těla, která na vás čeká. Svaly, cévy, kosti a další.

Původní cena: 799 Kč (499 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu

Dying Light

Původní cena: 9,99€ (10,19€)

Guns of Icarus Online

Původní cena: 4,99€ (0,99€)

Syberia

Původní cena: 12,99€ (2,59€)

Psebay

Původní cena: 9,99€ (2,79€)

Dnes nejčtenější

.