Zavřít reklamu

Čekání amerických zájemců o Apple Card je ode dnešního odpoledne minulostí. Apple totiž skrze tiskovou zprávu oznámil, že přechází z testovacího režimu nebo chcete-li early access režimu do ostrého provozu, což jinými slovy znamená, že Apple Card je nyní k dispozici naprosto všem a okamžitě. 

Jediné, co musí zájemci pro získání Apple Card udělat, je zažádat si o ní skrze aplikaci Wallet či webový formulář na stránkách Applu. Dále je nutné splnit i určité požadavky pro přidělení Apple Card odvíjející se například od schopnosti splácet, příjmů a dalších ukazatelů. Vzhledem k tomu, že podmínky pro získání Apple Card jsou o poznání shovívavější než v případě jiných amerických kreditek je však velmi pravděpodobné, že na ní dosáhnou téměř všichni žadatelé. 

Apple se v tiskové zprávě, kterou zpřístupnění Apple Card všem obyvatelům USA oznámil, nechal slyšet, že je naprosto nadšený z toho, jaký zájem o kreditní kartu zatím je. Žádná detailnější čísla však bohužel už neprozradil a my tak můžeme jen hádat, zda je ze zájmu skutečně nadšený, či zda se jedná jen o reklamní trik, který má za cíl vzbudit zájem i v dalších uživatelích. To však nejspíš nebude vzhledem ke spoustě bonusů a skvělému cashbacku, kterým Apple Card oplývá, nic nereálného. 

Apple Card je vyrobena z titanu a platit přes ní lze pouze kontaktně. Na bezkontaktní platby má totiž Apple svou platební službu Apple Pay a umožnění bezkontaktního placení jablečnou kartou by tak na službě mohlo jen a jen parazitovat. Dostupná je sice zatím jen v USA, avšak Apple už jedná i s orgány v mnoha dalších zemích, aby jí mohl nabídnout i tamním jablíčkářům. Otázka ale je, zda se mu podaří v jednáních uspět. To vše ale ukáže až čas. 

Dnes nejčtenější

.