Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Těšíte se do školy? Pokud ne, třeba vám pomůže motivace v podobě jedinečných slev na vybrané Apple produkty. Kdo řekl, že si začátek nového školního roku nebo semestru nemůžete zpříjemnit jablečným dárkem? Máte z čeho vybírat.

smarty-do-textu

Přišel čas na nový iPhone. Tak proč ne na iPhone XR, který je k dispozici v několika cool barvách? Právě teď ho na Smarty pořídíte se slevou 1 500 Kč bez ohledu na to, jakou si zvolíte konfiguraci.

Kromě toho na Smarty koupíte MacBook Air (2019) se slevou 10 % za 29 691 Kčslevu 10 % můžete využít i na ostatní MacBooky a Macy. Nechce se vám do školy tahat notebook? Pořiďte si iPad. Také všechny iPady si můžete pořídit se slevou 10 %. Ke koupi iPadu navíc získáte ještě 10% slevu na Apple Pencil.

Aby byla cesta do školy zábavná, nezapomeňte si na začátek školního roku koupit nová sluchátka. Všechny Beatsy seženete na Smarty se slevou 30 %, a to včetně novinky Powerbeats Pro jen za 4 689 Kč. Trocha hudby neškodí ani k víkendovému šprtání. Co se týče jiných značek, v rámci akce můžete pořídit se slevou třeba sluchátka  Bose QuietComfort 35 II za 6 790 Kč nebo reproduktor Bose SoundLink Revolve+ za 5 990 Kč.

smarty-do-textu2

Vybrali jste si z naší nabídky svého nového spolužáka? Slevy platí na webu Smarty a na prodejně Smarty Store. Celou nabídku slev najdete ZDE. Přejeme úspěšný začátek školního roku s Apple!

uvodnik-smarty-oprava

Dnes nejčtenější

.