Zavřít reklamu

Bezdrátová sluchátka Powerbeats Pro provází prakticky od jejich představení čekání. Zákazníci lačnící po těchto “AirPodech pro sportovce”, jak je Apple ve svých reklamách prezentuje, totiž museli čekat dlouhé týdny či v horším případě měsíce na spuštění prodejů jejich černé verze. Zbylé tři barevné varianty – tedy námořnická modř, slonovinová a mechová – pak měly být dostupné v průběhu léta, avšak přesný termín byl neznámý. To se však před malou chvílí změnilo. 

Beats stojícími za novými sluchátky prozradil, že předobjednávky ostatních barevných variant startují na oficiálních stránkách Applu už za tři dny – tedy 22. srpna. Na pulty obchodů a k prvním zákazníkům se pak dostanou o osm dní později – tedy 30. srpna. Otázkou však je, jak to bude s jejich dostupností. Ani černé verze totiž není dostatek, což nám potvrdili prakticky všichni naši partneři, kteří nedostatkem dodávek Powerbeats Pro trpí již od jejich vstupu na tuzemský trh. 

Cena “nových” barevných variant se od černé verze Powerbeats Pro samozřejmě neliší a je tedy rovných 6 699 korun. V porovnání s AirPods 2. generace jsou tedy tato sluchátka o poznání dražší, avšak vzhledem k jejich delší výdrži či odolnosti vůči potu se není moc čemu divit. Navíc se dá očekávat, že ani těmto sluchátkům se nevyhnou různé slevové akce, které by mohly naplno propuknout před Vánoci. Pokud tedy lačníte po jiné než černé verzi Powerbeats Pro, nebojte se pár týdnů počkat. Získat byste je totiž mohli za výrazně nižší cenu, kterou se vám pokusíme zajistit i my skrze slevové kódy. 

Dnes nejčtenější

.