Zavřít reklamu

Když si otevřete App Store, na domovské obrazovce obvykle najdete rozsáhlejší články, které se zabývají vybraným tématem. Obvykle jde o přiblížení nějaké konkrétní hry, konkrétního vývojáře, nebo jednoduše výběr specifických aplikací dle nějakého klíče. Tyto články píší zaměstnanci Applu a leckdy se v nich dají najít opravdové klenoty. Když jste chtěli v minulosti podobný článek sdílet, nebylo to příliš praktické. Společnost Apple však před několika dny předělala fungování svého App Store, a to jak iOS/iPadOS verze, tak verze na Macu. Nově je možné na počítačových prohlížečích sdílet a otevřít plnohodnotné články, které jsou v App Store denně publikované.

Původně bylo možné zkopírovat odkaz na článek, který však na počítačích odkazoval do App Storu a nikdy se nenačetl ve své původní podobě. To se však nyní změnilo, Apple přepracoval nějaké prvky v App Store a podobné editorialy je nyní možné sdílet i na počítače, kde se články zobrazí v takové podobě, v jaké mají.

Nyní se tak můžete konečně podělit o zajímavý článek, týkající se například nových her, se svými přáteli. Ti si jej mohou přečíst na svém počítači a proklikem se dostat přímo do App Store, kde si mohou vybranou aplikaci stáhnout (jde-li o macOS zařízení). Na iOS zařízení podobné odkazy automaticky otevřou App Store a zobrazí článek v něm.

Dnes nejčtenější

.