Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

My Movies 2 Pro – Movie & TV

Aplikace My Movies 2 Pro vám umožňuje katalogizovat celou vaši sbírku filmů a televizních seriálů z prvotřídní online datové služby. Obsahují data pro tituly disků (DVD, Blu-ray a 4K Ultra HD) a televizní seriály z různých zemí.

Původní cena: 899 Kč (599 Kč)

System-i Email Extractor

Email Extractor je malý software, který vám umožní extrahovat e-mailové adresy z libovolného textového souboru, můžete si je prohlížet v seznamech a pak je exportovat pouze jako textové e-mailové adresy.

Původní cena: 279 Kč (119 Kč)

Bumpr

Představujeme vám šikovnou aplikaci, která vám umožní si vybrat, v jakém prohlížeči se daný odkaz otevře. Kdykoli kliknete na webový odkaz, objeví se přímo na místě kompaktní a elegantní nabídka, která vám umožní vybrat váš oblíbený prohlížeč.

Původní cena: 179 Kč (119 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu 

Daedalic Adventure Bundle

Původní cena: 39,99€ (4,79€)

Children of Morta

Původní cena: 21,99€ (19,79€)

Miss Neko

Původní cena: 0,79€ (0,47€)

Pilgrim Adventures Complete

Původní cena: 25,01€ (5,59€)

Dnes nejčtenější

.