Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud nemáte v plánu strávit ho v baru, u vody, na návštěvách u příbuzných nebo na cestách, můžete si pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Spider-man: Homecoming

Nový Spider-man se dočkal své premiéry ve filmu Kapitán Amerika: Občanská válka. Nyní je jeho první sólová akce ve slevě. Peter Parker je začínající Spider-man a v tomhle filmu bude řešit svou identitu superhrdiny. Dokáže být stejně dobrý jako Thor, Kapitán Amerika nebo jeho mentor Iron-man? Dobrodružství na sebe nenechá dlouho čekat a Peter je vtažen do nebezpečné akce, kde mu doslova půjde o život. Zvládne si poradit sám?

  • 69 Kč (zakoupení)
  • Angličtina (5.1), čeština (stereo)

Snímek Spider-man: Homecoming můžete pořídit zde

Inferno

Film zpracovává stejnojmennou knihu z pera Dana Browna. Jde o thriller, v němž je oblíbený symbolog Robert Langdon vtržen do dalšího případu. Nyní se vše odehrává v kulisách italské Florencie. Co má společného obraz Danteho pekla a šifry na něm umístěna. Svět je v nebezpečí a v patách je hrdinovi nájemný vrah. A co tajemné nebezpečí, které hrozí a co skrývá Robertova nová společnice za tajemství?

  • 69 Kč (zakoupení)
  • Angličtina (5.1), čeština (stereo)

Snímek Inferno můžete pořídit zde

Země zítřka

Mladá a rebelující dívka Casey je plná odhodlání a nápadů. Nemůže snést, že mise, která se měla uskutečnit, je zrušena a sabotuje uzavření vesmírné stanice. Po svém neúspěchu nachází podivný odznak, který jí vrhá do futuristické země, kde se nejednomu géniovi splní sen. Jak to tak bývá, děvče se vydá pátrat po novém dobrodružství a dostává se do nebezpečí a zjišťuje, že svět má zaniknout. Sama to však nezvládne…

  • 79 Kč (zakoupení)
  • Angličtina (5.1), čeština (stereo)

Snímek Země zítřka můžete pořídit zde

V hlavě (2015)

Zajímalo vás někdy, co se nám odehrává v hlavě? Animovaní seriál z dílny Pixar vám na to odpoví. Tentokrát se podíváme do hlavy jedenáctileté dívky Riley. Ta se musí potýkat se stěhováním a situací s tím spojenou. Tuhle situaci pak řeší postavičky, které nesou jména: Smutek, Radost, Hněv, Nechuť a Strach, které řídí dívčino chování. Jak film poukazuje, dospívání není vůbec jednoduché a nic není jednolité.

  • 99 Kč (zakoupení)
  • Angličtina (5.1), čeština (stereo)

Snímek V hlavě (2015) můžete pořídit zde

Blade Runner 2049

Pokračování mysteriózního sci-fi z počátku 80. let nás nyní vrhá do děje, který se odehrává 30 let po událostech prvního dílu. Důstojník losangeleské policie K, kterého ztvárnil Ryan Gosling se chystá odkrýt tajemství, které by mohlo úplně rozvrátit zbytky lidské populace. Odhalení zahajuje pátráním po zmizelém bývalém Blade Runnerovi Rickovi Deckardovi, který je už 30 let nezvěstný.

  • 69 Kč (zakoupení)
  • Angličtina (5.1), čeština (stereo)

Snímek Blade Runner 2049 můžete pořídit zde

Dnes nejčtenější

.