Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Multi Monitor Wallpaper

Máte svůj oblíbený obraz, ale propojení více monitorů vám celý výsledný koncept ruší? Nezoufejte, proto tu je tahle aplikace, která všechno zařídí. Stačí pouze vložit váš úžasný obrázek a vše nastavit tak, aby výsledný efekt co nejlepší.

Původní cena: 129 Kč (zdarma)

Keys – Password Manager

V dnešní době máme spoustu účtů na internetu. Rozhodně není dobré mít stejné heslo na odlišných portálech. S Keys jednoduše budete mít všechna vaše hesla na dosah, a to samozřejmě chráněná. Záleží jen na vás, jak aplikaci využijte.

Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Soulver 2

Je počítání na vaší denní bázi, pak je tu Soulver 2. Ten vám pomůže vypočítat věci tak, abyste vše měli jasně před sebou. Stačí si klidně vše napsat, nemusíte psát přímo čísla. No, není to prostě klasická kalkulačka a možná to bude ze začátku trochu nezvyk.

Původní cena: 349 Kč (229 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu 

GRIS

Původní cena:16,99€ (10,19€)

Silence

Původní cena:19,99€ (9,99€)

DiRT 4

Původní cena:54,99€ (10,99€)

Narcosis

Původní cena:12,49€ (6,24€)

Dnes nejčtenější

.