Zavřít reklamu

Uživatelé iOS si na nedostatek kvalitních RPG rozhodně stěžovat nemohou. Každý si v nabídce najde to své, ať už se jedná o karetní hry na hrdiny, akční masakrování nepřátel nebo pomalé taktizování. Tentokrát tu máme další povedený počin od dánského nezávislého studia Triple Rocket, jenž má za sebou hezkou řádku kvalitních titulů, které oslovily tisíců hráčů po celém světě. Sice nejsou vývojáři na herní scéně bůhví jak známí, ale to co ztrácejí na slávě dohánějí svou pílí a ochotou naslouchat komunitě.

Pokud jste již někdy hráli taktické tahové RPG založené na karetních bitvách, Traitor’s Empire vás pravděpodobně svou hratelností moc nepřekvapí. Stejně jako v podobných titulech ze stejného žánru, i tady se budete potloukat nebezpečným světem se svou skupinou dobrodruhů, z nichž každý bude mít jiné schopnosti. Ty budete moci vylepšovat a využívat v boji pomocí rozmanitých balíčků karet a jak bitva dopadne rozhodne jen to, jak se vám podaří sadu nakombinovat. V každém případě se můžete těšit na hutnou atmosféru, průzkum obrovského herního světa a propracovaný příběh, doplněný o války klanů. Jednoduše si budete moci vytvořit si vlastní cech, či se do nějakého přidat, a společně se pokusit pokořit nejrůznější výzvy a bossy.

Hra Traitor’s Empire sice již vyšla před měsícem na Androidu a na iOS se dostane až příští týden, ale i to podle slov vývojářů mělo svůj důvod. Tvůrci chtěli nejdříve nalákat hráče z konkurenční platformy a vytvořit si fanouškovskou základnu, jež jim pomůže hru propagovat. Až vychytají detaily a drobné chyby, vydají hru také v jablečném obchodě, kde bude pravděpodobně přístupná zcela zdarma. Jak jsme již zmínili, studio Triple Rocket si dává na svých hrách záležet a komunitě naslouchá, ale jedná se stále o nezávislé vývojáře. To znamená, že jejich počiny jsou volně ke stažení, čímž si chce studio nejdříve vybudovat jméno a až pak se eventuálně ponořit do většího projektu. Pokud chcete tvůrce podpořit a hra se vám líbí, zamiřte na oficiální stránku, která vás po oficiálním zpřístupnění hry odkáže na jablečný obchod.

Dnes nejčtenější

.