Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Super Vectorizer – Image to Vector Graphic

Program, který dokáže převést klasické rastrové bitmapové obrázky jako například JPEG, BMP či PNG na škálovatelnou vektorovou grafiku pomocí několika jednoduchých kliknutí. Jeho silnými stránkami jsou přesné stopy čar a separace barev.

Původní cena: 299 Kč (29 Kč)

Super Video Converter Pro

Funkce tohoto programu na konvertování videí je jasná. Pokud potřebujete přeformátovat video do příslušného souboru, aplikace Super Video Converter Pro je vám k službám. Umožňuje také převádět 2D video do 3D. Videa ve HD a 4K mu nedělá problém.

Původní cena: 899 Kč (749 Kč)

Duplicate File Doctor

Ušetřete drahocenné místo ve vašem macOS zařízení s aplikací Duplicate File Doctor. Dokáže kompletně najít a odstranit duplicitní soubory, které zbytečně hltí váš pevný disk. Aplikace pracuje na pokročilém detekčním systému, který vám najde vše, co je potřeba.

Původní cena: 149 Kč (zdarma)

Slevy her pro Mac na Steamu

ARK: Survival Evolved

Původní cena: 54,99€ (19,24€)

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Původní cena: 39,99€ (13,59€)

Sleeping Dogs: Definitive Edition

Původní cena: 19,99€ (2,99€)

Day of Infamy

Původní cena: 12,49€ (3,12€)

Dnes nejčtenější

.