Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud nemáte v plánu strávit ho v baru, u vody, na návštěvách u příbuzných nebo na cestách, můžete si pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Pasažéři

Film Pasažéři nabídne vcelku jednoduchý příběh, v němž se poškodí kolonizační loď na cestě vesmírem. Nečekejte však sci-fi horor, tohle je spíše romanticky laděný film. Jim, jedena z hlavních postav, se probere na opuštěné lodi a po nějaké době si najde společnici Auroru, ke které pociťuje náklonost, a tak jí probouzí. Odsuzuje jí tak na smrt. Společně se budou muset vyrovnat pravdě a čelit pomalu umírající lodi.

  • 69,- (zakoupení)
  • Angličtina (5.1), čeština (stereo)

Snímek Pasažéři získáte zde

Jumanji: Vítejte v džungli

Hledáte film, který vám vykouzlí úsměv na tváři? Jumanji je hra, které vtáhne čtyři mladé problémové děti do svého světa. Tam na ně čeká dobrodružství, jenž je hodno pouze avaterů, jimiž se stali. Tahle cesta bude akční, trochu srandovní a vlastně si ze sebe celý film tak trochu utahuje a poukazuje na dnešní poměry teenegerů.

  • 69 Kč (zakoupení)
  • Angličtina (5.1)

Snímek Jumanji: Výtjte v džungli získáte zde

Podfukáři 2

Máte rádi magii? Podfukáři se vrací ještě s jedním a velkolepějším magickým vystoupením, které strhne davy. Opět půjde o peníze a posouvání iluze, kterou tihle rádoby kouzelníci vykouzlili v jedničce. No, bude to jízda, protože tentokrát jde o očištění jména všech přítomných. Kdo je viník?

  • 129 Kč (pouze k zakoupení)
  • Angličtina (5.1), čeština (stereo)

Snímek Podfukáři 2 získáte zde

Miss Hanoi

Český detektivní případ, kterého se chopí zarputilý detektiv. Jemu naopak pomáhá vietnamská policistka. Co se doopravdy stalo vietnamské dívce, která je zavražděna. Jak společně dokáží pracovat dva odlišní lidé z rozdílných kultur. Film nabízí náhled do kultury Vietnamců, okořeněný typickým humorem, jenž je na hranici rasismu.

  • 79 Kč (k vypůjčení) / 129 Kč (zakoupení)
  • Čeština (5.1)

Snímek Miss Hanoi získáte zde

Coco (2017)

Miguel je neobyčejný mexický klučina, který nechce pokračovat v tradici své rodiny. Chtěl by se stát hudebníkem, ale jeho rodina se s tímhle nesmyslem nehodlá smířit a vše, co jen trochu znázorňuje hudbu, nechce přijmout. Vzdor tohoto chlapce zavede do říše mrtvých, kde se dozví pravdu o tom, proč mu je zakázáno hrát a zpívat. Tenhle animáč bude bavit nejen děti, ale i dospělé.

  • 99 Kč (pouze k zakoupení)
  • Angličtina (5.1), čeština (stereo)

Snímek Coco 2017 získáte zde

Dnes nejčtenější

.