Zavřít reklamu

Oficiálního spuštění Apple Card jsme se dočkali teprve předevčírem a už nyní to vypadá, že se jablečná společnost s Apple Card trefila do černého. Potvrzuje to i nový průzkum od J.D. Power, který označil Apple Card za naprostý hit. Apple Card to však rozhodně nebude mít jednoduché, jelikož jsou lidé se svými kartami naprosto spokojeni. Tento rok se totiž své kreditní karty ve Spojených státech vzdalo pouze 11 % lidí a téměř polovina z nich tak učinila především kvůli lepším odměnám u konkurence. Odměny nabízí i Apple Card, ale v tomto případě se nejedná se primární benefit, který jablečná karta nabízí.

I přesto, že je Apple Card svým způsobem na světě jen tři dny, tak o ní podle studie ví 38 % dospělých Američanů. 35 % z nich navíc reálně uvažuje o tom, že se o jablečnou kartu přihlásí. Tato čísla jsou však ještě větší, pokud se podíváme na mladší část americké populace, konkrétně na rozmezí 18-29 let. V tomto případě ví o Apple Card více, než polovina této populace. Polovina z této poloviny navíc říká, že si o svou vlastní Apple Card zažádá, a to do 12 měsíců. Pokud se tyto předpoklady naplní, tak by Apple Card mohl mít v peněžence každý druhý Američan. Společnost J.D. Power, která se o tento průzkum zasloužila, uvádí, že je to pro jablečnou společnost nevídaný úspěch. Když navíc vezmeme v potaz, že se Apple Card prozatím ani nedočkala žádné výrazné marketingové kampaně, a dokonce ještě není ani určená pro širokou veřejnost, ale jen pro hrstku lidí, tak má kalifornský gigant prakticky vyhráno.

Souvisejíci

Apple se navíc nedrží standardu pro nabízení různých bonusů za registraci, či jiných odměn. Místo toho lidem nabízí používání karty bez poplatků a zaměřuje se také na soukromí a bezpečnost karty. Podle průzkumu bude největším soustem pro jablečnou společnost to, aby své uživatele namísto fyzické karty naučil platit pomocí Apple Pay. Apple Card by měla být naprostým hitem kvůli jednoduchosti, rozhodně však za úspěch může také známost Applu jakožto značky.

Dnes nejčtenější

.