Zavřít reklamu

Poslední dobou většinou informujeme o akčních střílečkách, taktických RPG nebo retro plošinovkách, ale co si dá tentokrát něco více odpočinkového? Proto tu máme hříčku od studia Afterburn Games, které stojí za vynikající hrou Golf Peaks, jež oslovila tisíce fanoušků po celém světě a vývojáře de facto proslavila. Jednalo se o logickou hru, kde bylo vaším cílem rozvrstvit terén tak, aby se golfový míček dokutálel co nejdéle. Sice zní úkol jednoduše, ale hezkých pár pokusů vám úroveň většinou zabrala a nejednou se dostavila nepříjemná frustrace.

I přes svou obtížnost však Golf Peaks učarovalo všem, včetně recenzentů, což vedlo tvůrce k vývoji další hry. Tentokrát půjde opět o logickou hříčku, na níž si smlsnou všichni, kdo milují japonské bento, což je ve zkratce speciální obědová krabice. Jediný váš úkol bude totiž naaranžovat ingredience do krabice tak, aby vše sedělo a složení benta odpovídalo tomu, co se po vás chce. Přesto to nebude tak jednoduché, bude totiž záležet na velikosti a tvaru ingrediencí, stejně tak na pořadí, v němž suroviny do nosiče naskládáte. Podle všeho tedy půjde o každý detail a budete si muset dávat pozor na to, co do krabice dáváte, jinak se vám všechny přísady pomíchají. Ty jsou pochopitelně složeny z tradičních japonských jídel, což potěší nejednoho milovníka východní kuchyně.

Teď však k té méně frustrující části. Vývojáři z Afteburn totiž hledají dobrovolníky, kteří pomohou hru otestovat a připravit na vydání. Pokud si tedy troufáte a myslíte si, že vynikáte znalostí japonských ingrediencí, rovnou vás odkážeme na fórum, kde také najdete odkaz na verzi pro Testflight. Pro zbytek z vás, kteří dávají přednost jídlům z našich končin nebo je představa testování logické hry moc neláká, tu máme oficiální kartu hry na App Store, kde si ji můžete předobjednat. Vydání je stanoveno na 3. září. Troufnete si na nelehkou přípravu benta?

Dnes nejčtenější

.