Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

The Legend of Ipsae – RPG

Zharajte si harmonický, velkolepý a velice originální příběh, který si na vás připravila hra The Legend of Ipsae. Čeká na vás obrovský magický svět Gaie, který je v zuboženém stavu po zmizení nejvyšší bohyně Ipsae. Porazte všechny zlé síla a dostaňte bohyni zpět.

Bomb: A Modern Missile Command

Zjednodušené a moderní pojetí retro kultu: Missile Command. Chraňte své město před nekonečným krupobitím padajících bomb pomocí řízených střel. Vytvořte řetězec výbuchů pomocí jediné rakety a zničte několik bomb najednou.

Hero’s 2nd Memory

A máme tu pro vás další zábavné RPG. Příběh je prostý. Dlouhá léta tu spolu žili na jednom plácku v klidu a míru monstra a lidé. Jednoho dne však mezi sebou rozpoutali válku. Zničte strašlivého ďábla a nastolte opět mír mezi stvořeními.

Claw Toys-Claw Machine Game

Že jste ještě ve stroji na plyšáky nikdy nic neukořistili? Nezoufejte, tato hra vás to naučí. Infračervený zaměřovací mechanismus. Naměřte snadno na hračky a chňapněte po nich. Čekají na vás stovky úžasných cen.

Moto Race Pro

A teď tu máme něco pro pravé závodníky na motorkách. Užijte si velké množství úrovní, které se neopakují. Vylepšujte svůj motocykl a dosáhněte tak vytouženého vítezství. Sbírejte mince a nehavarujte, dokončete úrovně co nejrychleji, abyste dosáhli maximálního počtu bodů.

Fantasy Football Cheatsheet 19

Ať už jste začátečník nebo zkušený fantasy hráč, Cheatsheet z vás udělá šampiona. Cheatsheet vypočítává optimální hodnocení hráče pro vaši ligu na základě nastavení ligy. Kromě nejlepších žebříčků vás Cheatsheet drží na vrcholu vaší hry.

Hair Color Booth

Změna účesu udělá hodně a na nějakou dobu se jedná a nevratnou záležitost. Proč tedy riskovat a nevyzkoušet raději aplikaci Hair Color Booth. Aplikace vám umožní digitální změnu barvy vlasů a vy tak hned vidíte, jak by výsledek vypadal.

Dnes nejčtenější

.