Zavřít reklamu

Zatímco dříve byly největším hitem herního průmyslu MOBA hry, časy se mění a trendy s nimi. Teď se většina hráčů přesunula směrem k Battle Royale titulům, zejména pak Fortnite a PUBG, které nasadily laťku velmi vysoko a staly se nejhranějšími hrami na světě. Studio Hi-Rez to přesto nevzdává a svůj inovativní počin Smite, jenž vyšel před pěti lety, stále zásobu obsahem a novými aktualizacemi. Byla jen otázka času, než se tato stále poměrně oblíbená hříčka objeví také na mobilních zařízeních.

Sice je jedná o pouhý spin-off, takže stejné funkce a možnosti jako v počítačové či konzolové verzi očekávat nemůžeme, ale přesto se podle všeho máme na co těšit. Hra se bude jmenovat Smite Blitz a nabídne taktické prvky s příměsí RPG, kde si hráči sestaví tým z 60 různých bohů a vydají se na dobrodružnou výpravu do nebezpečného světa. Stejně jako předchůdce, i mobilní verze bude postavena na bázi mytologie a starověkých bohů. Akorát se nezhostíme jednoho z nich, nýbrž budeme ovládat rovnou celou skupinu namíchanou z několika různých mýtických stvoření, z nichž každé bude mít unikátní schopnosti. Na rozdíl od MOBA hry bude však více záležet na příběhu, který započne v Egyptě, který bude napaden zlými silami a bude na nás, abychom je porazili.

Pochopitelně nás neminou ani PVP módy, kde budeme mít možnost poměřit síly s mnoha dalšími hráči a nebo je vyzvat na duel. Zároveň hra nabídne také určitou formu raidů, tedy skupinových bojů proti různorodým bossům, v nichž vás hra donutí spolupracovat s ostatními a společnými silami porazit stvůry podsvětí. Za výhru vás samozřejmě nemine odměna, jako například nové kusy vybavení nebo herní měna. Nebudeme vás však déle napínat a odkážeme vás na App Store, kde se můžete předem registrovat. Čím rychlejší budete, tím větší bonus do hry dostanete, především pak ve formě speciálních drahokamů, které budete moci utratit v obchodě za skiny a nové bohy. Troufnete si na výpravu do mytologického světa?

Dnes nejčtenější

.