Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Pendulum – Swing Time Away

Fascinující a velice okouzlující hádanková hra plná hypnotické hudby, která vás zkrátka dostane. Užijte si cestu skrz 90 úrovní, vyhýbejte se překážkám a vzdorujte gravitaci zachycováním zářícího cíle. Houpejte se s kyvadlem a zabijte tak nudu.

Jumsoft’s Toolbox for iWork

Dokonalý společník pro práci s aplikacemi iWork. Tisíce kvalitních přizpůsobitelných položek a miliony způsobů, jak je kombinovat. Od plně navržených motivů, šablon, po ohromující infografiku, až po nejmenší detaily snímku, jako jsou kliparty a odrážky pro každou příležitost.

English Articles: Pro

Aplikace, která vám pomůže s gramatikou v angličtině. Pomocí aplikace už nebudete mít problém pochopit fráze v knihách či článcích, které rádi čtete.  Aplikace má také kurz anglické teoretické gramatiky. Usnadněte si tak porozumění psaného jazyka.

Relaxable

Relaxable je vlnová simulace, která vám umožní kombinovat krásné barvy na plátně. Vše doplňuje krásný uklidňující hudba v pozadí. Vysoce kvalitní, uklidňující nahrávky přírody z celého světa. Aplikace je navržena tak, aby vám do několika sekund naprosto uklidnila.

NOTE’d

Jednoduché, snadné a krásné!  Vytvořte si svůj vlastní šikovný a oblíbený Poznámkový blok s aplikací NOTE’d. Ušetří vám každou minutu díky rychlému užití. Hodí se pro deník, seznamy přání či nákupy v supermarketu. Cestovní poznámky, které budete mít vždy při ruce.

Stream Music Player

Stream byl vytvořen, aby vám poskytl bezproblémový poslech, správu a synchronizaci cloudové hudby. Umožňuje vám vytvořit osobní streamovací službu s cloudovým úložištěm, jako je Dropbox, Disk Google, OneDrive a další. Ušetříte tak místo v zařízení a máte přístup k veškeré své hudbě.

PDF Expert 7 by Readdle

Pokud hledáte vyhovující PDF aplikaci, určitě nevynechejte PDF Expert. Je rychlý, intuitivní, výkonný a umožňuje vám bez námahy dokončit doslova jakýkoli úkol PDF. Jednoduché uživatelské rozhraní a funkce převodu textu na řeč.

Dnes nejčtenější

.