Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Letná séria videí pokračuje a odhaľuje ďalšie informácie o pripravovanej akcii, ktorú sme ako m:zone pre teba pripravili. Máš dokonalú príležitosť, ako využiť svoj čas pre vzdelávanie sa ohľadom najobľúbenejších smart hodiniek na svete. 

Thumbnail2

Apple Watch sa svojej popularite tešia už od doby ich príchodu na trh, no letné obdobie je pre tento produkt ako stvorené. Práve preto je teraz ten správny čas zistiť, ako ti vedia Apple Watch pomôcť a ak ich už máš, ako z nich vyšťaviť maximum.

Ja (Tomáš, ak by si ešte nevedel) spolu s m:zone sme pripravení ti otvoriť nové možnosti do tvojho aktívnejšieho životného štýlu. Ten nikdy nebol tak zábavný ako s Apple Watch, nikdy nebol tak motivujúci ako s Apple Watch a nikdy ste si neboli tak blízki so svojimi priateľmi a s rodinou ako pri športovaní s Apple Watch.

Kam tým všetkým mierim? 

…to sa dozviete neskôr. Stačí nás zatiaľ sledovať na našich sociálnych sieťach (mzone fbm:zone Instagram). Ale ešte si pusti toto video, aby si vedel, čo je nové z našej aktuálnej letnej série.

Dnes nejčtenější

.