Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Aurora HDR 2019

Máte fotky, ale nejsou v HDR? No, tak tím pravým ořechovým by pro vás mohla být Aurora. Díky umělé inteligenci toho dokáže opravdu hodně a dodá vaším fotkám přirozený HDR efekt, jenž ocení i profesionální fotografové.

Původní cena: 1 889 Kč (1050 Kč)

WaterApp – Water In, Toxins Out

Máte pocit, že toho za den moc nevypijete? Nebo jste jen zaneprázdnění a nemáte čas ani pomyšlení? No, tahle aplikace vám to samozřejmě připomene a své denní zásoby tekutin tak v průběhu dne doplníte bez sebemenších obav.

Původní cena: 49 Kć (25 Kč)

h Solitaire

Máte chvíli čas nebo se jenom zkrátka nudíte. Hledáte hru, u které můžete relaxovat a zkrátka jí zaklapnout, když musíte odejít. Solitaire jsou přesně tou hrou. Nenáročná, chytlavá a dokáže zabavit. Stačí se jen vrhnout do hry.

Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

h Solitare

Slevy her pro Mac na Steamu

This War of Mine

Původní cena: 18,99€ (4,74€)

The Darkness II

Původní cena: 29,99€ (5,99€)

Goetia

Původní cena: 14,99€ (2,99€)

The Bureau: XCOM Declassified

Původní cena: 19,99€ (3,99€)

Dnes nejčtenější

.