Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Baldurs Gate

Z donucení utíkáte z domova za podivných okolností. Souhra osudu vás přiměje zaplést se na práh blížící se války. Objeví se před vámi tajemná výzva, v níž je zapojena temná magie. Budete se muset postavit zlosynům, kteří budou usilovat o váš život.

Původní cena: 499 Kč (179 Kč)

Pro Paint – Filter, Image and Photo Editor

Tohle je plnohodnotný editor fotek pro váš Mac a zvládne toho opravdu hodně. Nejenže v něm můžete upravovat fotky, ale i vektorové soubory, měnit libovolně formu, hrát si s barvami a dalšími detaily fotek. Zaručí vám vysokou kvalitu pro vytvoření uměleckého díla.

Původní cena: 299 Kč (zdarma)

Araxis Find Duplicate Files

Pracujete se soubory a občas je duplikujete. Není to nic nereálného, ale občas se může stát, že někde něco zaštracháte. Nebojte se, tenhle užitečný nástroj vám vše pomůže najít a vy už jen vše uděláte podle sebe.

Původní cena: 299 Kč (zdarma)

Slevy her pro Mac na Steamu

911 Operator

Původní cena: 14,99€ (2,99€)

ROOT

Původní cena: 9,99€ (0,99€)

Spec Ops: The Line

Původní cena: 19,99€ (3,99€)

Thief

Původní cena: 19,99€ (4,99€)

Dnes nejčtenější

.