Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

TextHere – AR posts everywhere

S TextHere můžete vytvořit 3D text a zveřejnit ho, a to přímo v reálném světe kolem sebe. K dostání je spousta šablon. Rozhlédněte se kolem sebe, protože tam venku jsou další lidé. Komentujte, vyměňujte si názory a přispívejte vašimi příspěvky.

Ice Cream Mixer

Milovníci zmrzliny zbystřete, toto je hra pro vás. Co jiného než příprava zmrzliny do kelímků. No, ale tady zábava rozhodně nekončí. Máte tři druhy: červenou, modrou a žlutou. Úkol je nenáročný. Do kelímku namixovat tu správnou zmrzlinu pro zákazníka.

Bird Identification

Zajímáte se o ptactvo ve vašem okolí, ale nemáte tak bohaté znalosti o této fauně. Nemějte strach, Bird Identification vám s tím pomůže, protože disponuje velkou databází ptactva, takže stačí fotka z iPhonu a informace si můžete přečíst na Wikipedii.

Orderly – Simple to-do lists

Jestli organizace a pořádek jsou vaším životním krédem, tak zbystřete. Orderly je To-do list, do něhož můžete zadat své úkoly a plnit je. Vše se dá krásně rozdělit do kategorií, které připomínají lístečky. Nechybí ani připomínání na konkrétním místě či čase. Řekněte Připomínkám sbohem.

Live Weather: Alert & Forecast

Počasí je nedílnou součástí našeho každodenního života. Nezáleží na tom, zdali plánujete procházku, výlet na kole či se chystáte poflakovat venku s přáteli. Live Weather vám umožní sledovat počasí v aktuálním místě, a to v časovém horizontu. Vše v krásném a přehledném prostředí.

Dungeon Survival

Dokážete přežít v temných kobkách. Lokace jsou automaticky generované, takže váš zážitek bude jedinečný. Čeká na vás hordy nepřátel, které musíte rozdrtit na prach, a ještě více lootu, jenž čeká až ho sesbíráte. K tomu si přičtěte pěknou hromadu úkolů a dobrodružství je postaráno.

PDF Max Pro – #1 PDF app!

Puste se do čtení PDF na svém iOS zařízení, a to hezky pohodlně. To však není všechno. Dokument můžete dále anotovat, tudíž zvýrazňovat text, vkládat vlastní podpis nebo rukou psané poznámky. Aplikace nabízí i úpravu samotného dokumentu.

Dnes nejčtenější

.