Zavřít reklamu

Ne všechny reklamy by se daly zařadit mezi ty povedené, avšak Apple si pořád drží jakýsi standard a dokáže své upoutávky zpracovat tak, že nejen dobře vypadají, ale mohou také inspirovat. To je konec konců případ před rokem spuštěné marketingové kampaně Behind the Mac, zaměřené na nejrůznější umělce, kteří si ke své zálibě využívají zařízení od Applu. Nejnovější reklamou jablečná společnost na tuto kampaň navazuje a tentokrát si dala za cíl zachytit vysokoškoláky, jenž svůj Mac využívají i mimo učebnu.

Pochopitelně nechybí silná motivační řeč o tom, že limity byly nastaveny těmi, kteří se neodhodlali vyzkoušet nemožné a umění je o překonávání těchto limitů. Zároveň video vyzdvihlo mladou generaci, jež se údajně podle reklamy věnuje naplno svým zálibám i mimo školní lavice a snaží se být co nejvíce kreativní. Studentům k tomu má vypomoci právě Mac, stvořený pro produktivitu a efektivní práci. Celé video je samozřejmě kinematograficky skvěle zpracované a jeho hlavním cílem je zejména inspirovat umělce, kteří touto cestou mohou dosáhnout svých cílů. Jedinou kritiku však reklama sklidila za svítící logo Applu, jenž se však ve skutečnosti již nějakou dobu takto nevyrábí.

Zároveň s marketingovou kampaní jablečná společnost připravila v rámci akce Back to School pro studenty speciální nabídku, která obsahuje vylepšený MacBook Air s technologií True Tone za $999 a zbrusu nový MacBook Pro za $1299, jemuž nechybí ani Touch ID a Touch Bar. Kromě výhodných cen na vysokoškoláky čeká také možnost získat sluchátka Beats zdarma, a to za koupi Macu nebo iPadu. V každém případě nižší ceny rozhodně potěší a nezbývá než čekat, s čím se Apple vytasí příště. Co se reklamních spotů týče, je společnost nanejvýš originální a vynalézavá, takže to vypadá, že se máme na co těšit. Zejména pak ve spojení s novými iPhony, jenž letos dorazí.

 

Dnes nejčtenější

.