Zavřít reklamu

Apple Card buší na pomyslné dveře světa veřejnosti čím dál hlasitěji. Její příchod je naplánován na srpen a jak se zdá, hned na jeho první polovinu. Dnes večer jsme se totiž dočkali spuštění další mikrostránky pro jablečnou kreditní kartu, která se tentokrát týká nastavení. 

Stránka, která byla až do dnešního dne veřejnosti skryta, obsahuje jak klasický psaný návod, tak i krátké video s návodem, jak Apple Card do aplikace Wallet na iPhonu. Obecně se dá říci, že se nejedná o nic složitého, jelikož se jedná o podobný proces jako přidávání karty pro Apple Pay. Kromě pokynů pro nastavení naleznete na mikrostránce i seznam podporovaných zařízení, se kterými bude Apple Card bez problému spolupracovat. Jedná se o všechny iPhony opatřené Touch ID či Face ID vyjma iPhonu 5s, což však zřejmě není ničím překvapivým, jelikož iPhone 5s nepodporuje ani Apple Pay. Dále pak Apple upozorňuje na nutnost mít v iPhonu nahraný nejnovější iOS – tedy iOS 12.4 – a být alespoň osmnáctiletý. 

Přestože mikrostránka datum spuštění karty neprozrazuje, vzhledem ke spuštění jí samotné je naprosto jasné, že nás od něj dělí hodiny, maximálně dny. Jako vcelku pravděpodobné se jeví spuštění již zítra, jelikož právě v úterky oznamuje Apple v poslední době skrze tiskové zprávy novinky velmi často. Rozhodně by tak nebylo ničím překvapivým, kdyby karta “ožila” tímto způsobem i tentokrát. Se stoprocentní jistotou to ale říci nelze. 

Dnes nejčtenější

.