Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Zatímco ještě před pár lety byly elektrokoloběžky spíše raritou, dnes se těší mezi lidmi po celém světě velké oblibě. Vzhledem k jejich skvělým vlastnostem se však není příliš čemu divit. Jejich design je zpravidla velmi povedený, rozměry kompaktní, hmotnost též neurazí a i požitek z jízdy nabízí tyto stroje velmi dobrý. Lídrem mezi výrobci elektrokoloběžek je čínské Xiaomi se svými Mi Electric Scootery. A právě ten lze nyní sehnat o 5000 korun levněji. 

Mi Electric Scooter zaujme jak svým dojezdem, tak rychlostí. Na jedno nabití byste se totiž měli být schopni dostat až na vzdálenost 30 kilometrů. Vzdálenost však lze ještě více prodloužit díky tomu, že se baterie pohánějící koloběžku nabíjí jízdou. Je však potřeba pamatovat na to, že výdrž koloběžky je závislá na mnoha faktorech včetně vaší váhy. Pokud jste tedy těžší, dojezd se mírně zkrátí. Bát se nemusíte ani toho, že byste se na koloběžce vlekli jako hlemýždi. Výrobce totiž udává maximální rychlost 25 kilometrů v hodině, což rozhodně není špatné. S trochou nadsázky by se dokonce dalo říci, že na kdejaké cyklostezce budete se svou koloběžkou hlavními králi parketu, jelikož vám budou cyklisté či bruslaři většinou koukat jen na záda, protože vašemu tempu zkrátka nebudou stačit. Koloběžka však není jen na cyklostezky, ale i do džunglí velkoměst, kde je cestování autem vždy během na dlouhou trať. 

Pokud tedy nad pořízením elektrokoloběžky z dílny Xiaomi přemýšlíte, neměli byste si nynější slevu 5000 korun na model Mi Electric Scooter na Mobil Pohotovosti promeškat. Cena 9 999 korun je totiž opravdu příznivá. Ale pozor, akce platí pouze tento víkend. 

Dnes nejčtenější

.