Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Leto je v plnom prúde a aktuálne si užívame najvoľnejšie obdobie v roku. Okrem toho, že letné počasie nás núti pociť sa aj v situáciách, kedy by sme sa potiť nechceli, má aj svoju lepšiu stránku.

K letu určite patria dovolenky, ale predtým, ako sa vydáme na dobrodružstvo za hranice, smerujú naše kroky do miestneho fitka. Ďalej sa snažíme jesť lepšie ako pozvyšok roka a leto je obdobie, ktoré nás v dobrom núti k väčšej aktivite. 

Myslím tým vychádzky do prírody, bicyklovanie, plávanie v jazere či napríklad možnosť nemusieť ísť vyhradne iba do posilňovne, ale zašportovať si aj vonku. 

Všetky tieto kroky mnohí z nás robia aj cielene. Vyzerá to ako určitý typ letnej epidémie. Všetci sa chceme zámerne spotiť, sme radi aj za menšiu chuť do jedla a ako hypsteri počas celého roka, my hlavne v lete podporujeme lokálnych farmárov a pestovateľov ovocia a zeleniny.

Nečudo, veď všetkých nás spája jeden cieľ. Zmestiť sa do minuloročných plaviek, poprípade sa motivovať kúpou plaviek menšej veľkosti a stihnúť sa do nich zmestiť do dovolenky.

Leto je najodhalenejšie obdobie v roku a všetci by sme najradšej vyzerali dobre. Minimálne sa nemuseli hanbiť za to, že naše telo sa pod jednou vrstvou oblečenia začne aj samé priznávať k návštevám “all you can eat” reštaurácii či naznačí to, že vianočné obdobie už od prvého adventu až po novoročné dobroty bolo hojné.

m zone FB

Je možno čudné, že práve ja, človek, ktorý pracuje v m:zone a s Apple produktami, píše článok na túto tému. Nie, nemám vedľajší “job” vo fitku a nie som ani absolvent FTVŠ, aby som ťa tu drezúroval a nútil ťa k zdravšiemu životu. Ale asi každý z nás si v živote raz stúpi na váhu či sa postaví pred zrkadlo a prestane byť spokojný sám so sebou. Nie je divu, žijeme v dobe, ktorú netreba bližšie opisovať. Mnohým nám chýba čas (čo ja vnímam ako výhovorku alebo lenivosť), motivácia a tí ďalší sa boja vstúpiť do fitka, lebo nikdy necvičili a cítia sa byť stratení v tom množstve železa okolo. 

Ja som tiež dosiahol ten bod, kedy som už musel začať so sebou niečo robiť. Nespokojnosť ma doviedla do posilňovne a zvyšok už bol na mne. Ale ako sa hovorí, “ve dvou se to lépe táhne”. Nikto z vás si asi nepredstavil, že môj sparing partner nie je človek, ale sú to Apple Watch.  Môj tréner, môj motivátor, zápisník aktivít, kontrolór dodržiavania pitného režimu a k tomu iPhone ako kontrolór dodržiavania stravy. 

Takto málo bude stačiť aj tebe, ak Apple Watch budeš rozumieť tak ako ja. Možno aj ty stratíš 10 kilogramov nadbytočnej váhy tak ako ja. Ale na to, aby si rozumel Apple Watch, nemusíš pracovať pre m:zone (aj keď nové talenty hľadáme stále, kedykoľvek nám napíš), tak ako ja. Stačí, ak si pozrieš video priložené pod týmto článkom a síce toto leto nebude o tom, aby si vyzeral/a dobre v plavkách, začneme spolu od základov budovať to, aby ďalšie leto bolo tvoje a zvyšok roka, za ním nezaostával. 

Teším sa na teba! A ešte si nezabudni pustiť to video, kde zistíš viac.

Dnes nejčtenější

.