Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

logi.

Logi je jednoduchá hra na pochopení. Princip je takový, že musíte kuličku dostat do jamky. Zní to sice jednoduše, ale opak je pravdou. Musíte totiž zvládnout více úkonů najednou. Cestu k cíli dosáhnete skrze rotací s objekty a odrážení. Nebude vás tlačit žádný čas či hodnocení.

Find My Bluetooth Earbuds

Někdy se prostě může stát, že ztratíte své bluetooth sluchátka, a co potom? Hledat je v trávě není úplně jednoduché, pokud si nejste na sto procent jistí. Proto tu je tato aplikace, která vám je pomůže najít podle síly signálu.

yourSudoku – Over 10k sudoku

Máte rádi čísla. No, tak tu pro vás máme sudoku, která potrápí vaši hlavu. Teď máte před sebou 10000 sudoku, které vám určitě vystačí na celý život. Potrapte vaše mozkové závity, dejte čísla na správné místo a vyřešte tajemku.

National Weather Forecast Data

Tato aplikace bere dat o počasí z NWS nebo NOAA. K dostání je předpověď na sedm dní. Můžete si prohlédnout i počasí kdekoliv na světě, stačí pouze kliknout na vybrané místo na mapě. Aplikace také nabízí radar, tudíž můžete sledovat stahující se mračna.

WiFi Mouse Pro

Dostali jste se do situace, kdy nemáte myš nebo klávesnici. Nezoufejte, protože WiFi Mouse Pro zvládne obojí a možná trochu více.  Stačí jen internetové připojení a dálkový ovladač je na světě. Že nevěříte, tak to pojďte zkusit.

Speed Tank

Tahle hra je naprostá klasika, kterou si určitě zahraje každý herní pařan z nostalgie. Nebojte, pokud si Super Tank Battle nepamatujete, no, tak není nic jednoduššího než se do hry pustit. Vytvořte tankovou linii a ochraňte svou základnu.

Mini Calculator Keyboard – Pluskey

Nebaví vás klasická klávesnice od Applu? No, co takhle klávesnice, ve které je jako bonus kalkulačka? Ne, nevtipkujeme. Nyní to dokážete vašim přátelům spočítat i ve zprávě na Messengeru, a to takovou rychlostí, že se nebudou stačit divit.

Dnes nejčtenější

.