Zavřít reklamu

Apple Story jsou mnohdy opravdu designové skvosty, na které je radost pohledět. Občas se ale design okouká nebo je třeba komplex nějakým způsobem opravit. V těchto případech Apple prodejnu na nějaký čas uzavře, aby zákazníkům mohl o několik měsíců později předvést Apple Store ve zcela novém designu.

Tohoto se nyní dočkal i japonský Apple Store Omotesando ve městě Šibuja, který byl včera znovuotevřen. Zajímavé je, že se Apple k tomuto činu rozhodl 5 let po jeho slavnostním otevření. Vzhledem k novotě celé budovy byl tedy v tomto případě lepší „pouze“ redesign objektu. Při značném stáří budov Apple své obchody staví úplně od znovu. Úpravy začaly v květnu letošního roku. Po třech měsících je tedy obchod znovu otevřen a hned na první pohled je vidět, že Apple sází především na šedou barvu, zeleň a své klasické dřevěné vzory. Na fotografie Apple Storu se můžete podívat v galerii umístěné na boku tohoto odstavce.

Souvisejíci

Apple se své kamenné obchody snaží udržovat v co nejlepším stavu. Zhruba před měsícem společnost znovu otevřela Apple Bondi, který je sedmým nejstarším Apple Storem v Austrálii. Největší změnou byly vysoké stěny, na kterých se nachází 7000 rostlin.  Tyto stěny navíc disponují vlastním zavlažovacím systémem. Pokud tedy máte cestu do města, ve kterém se Apple Store nachází, rozhodně jej nezapomeňte navštívit. Prakticky ve všech případech se totiž jedná o neopakovatelný zážitek a povinnost pro každého jablíčkáře.

Dnes nejčtenější

.