Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Easy Spending -Expense Tracker

Potřebujete mít své výdaje jednoduše pod kontrolou, a to ve vašem iPhonu nebo iPadu. Tahle aplikace na to je skvělý pomocník. Zjistíte, jaké máte návyky, ve který kategorii nejvíce utrácíte a můžete si vytvořit i vlastní budget.

Get ‚Em

Netradiční hra, která vás vnese do role psa. Aby to nebylo jednoduché, jste detektiv, který musí vyřešit případ a pustit se do místních gangsterů, kteří vězní vaše psí kolegy. Ve hře si samozřejmě můžete vybrat i postavu, za kterou budete hrát a užít si napínavý příběh, který je dělaní pro mobilní zařízení.

Union – Combine & Edit Photos

Union je elegantní nástroj pro úpravu obrázků, který vám umožní vytvořit úžasná překrytí, siluetové fotografie a zajímavé výřezy. Využijte své vlastní fotky nebo si vyberte z tisíců krásných fotografií s vysokým rozlišením dostupných v knihovně Unsplash.

Logic Path !

Vstupte do pokrouceného světa plného iluzí. Změňte svůj pohled na to, jak jste doposud vnímali cestu. Logic Path je uklidňující a relaxační hra, která se zaměřuje na hádanky, které jsou založeny na vnímání světa. Před vámi je 120 levlů. Ty překonáte tažením vašich prstů.

Whay: Shopping List

Nemusíte být frustrovaní, pokud si nepamatujete, co všechno potřebujete nakoupit. Tahle aplikace vám umožní vytvořit jednoduchý seznam a vytvořte si cestu, kde budete nakupovat. Ušetříte tak čas a nemusíte se vracet.

Roll For It!

Máte chuť na nějakou rychlou hru, která vás vtáhne do děje bez zbytečného okecávání? Co takhle staré dobré kostky? Zahrajte si skvělou hru s kostkami a zabavte se v nudných frontách na úřadech. Hoďte kostkami, trefte shodnou hodnotu a vyhrajte!

Laser Mazer AR/VR

Cesta vede kupředu. Jděte, nezapomeňte se skričit, protože smrtící lasery vám budou usilovat o holý život. Teď si budete muset protancovat cestu skrz anebo se jen zmáčknout. Dokážete se dostat na druhou stranu bludiště?

Dnes nejčtenější

.