Zavřít reklamu

Od představení nových operačních systémů v čele s iOS 13 uplynuly již téměř dva měsíce. Ty mnozí vývojáři využili k intenzivnímu testování prvních bet všech systémů, které Apple po Keynote představil. Díky tomuto testování se tak Apple mohl dozvědět o velkém množství nejrůznějších chyb, které je potřeba do zářijového ostrého vydání softwarů opravit. Jak se mu to zatím daří se můžeme přesvědčit již dnes, jelikož jsme se před malou chvílí dočkali vypuštění 5. bety macOS 10.15 Catalina.

Operační systém macOS Catalina toho na Macy příliš nového nepřináší, avšak prakticky všechny novinky jsou velmi zajímavé. Velký úspěch má mezi uživateli především Sidecar, který umožňuje zrcadlit obsah displeje Macu na iPad. Potěší ale i implementace Času u obrazovky či nová aplikace Najít. 

Jelikož jsme se dočkali naprosté většiny novinek již v prvních verzích systému, dá se předpokládat, že dnešní verze se bude zaměřovat především na opravy těch nejpalčivějších chyb, které beta testery v předešlých dvou týdnech sužovaly. Pokud se však objeví přeci jen prvky, které by mohly zaujmout, zítra vás o nich budeme na našem webu detailně informovat.

Dnes nejčtenější

.